Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartı markaları

TheWocean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Deniz
Ben çok bilinmeyen (benim bilmediğim de denebilir) ekran kartı markalarını sorucaktım;
Gainward
Zotac
Sapphire
XFX
bu markaların bazıları aynı model ekran kartlarından daha ucuz oluyor soracağım şu ki bu markalardan ekran kartı almak güvenli midir ucuzluğunun sebebi fan gücü mü soğutma sorunu mu veya başka değerlerde mi farklılık oluyor?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,030
İsim
göksel yurtcan
güvenilirdir ucuzluğun sebebi malzeme kalitesi soğutma performansı vs. hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar - Youtube Kanallarının Toplama PC Tavsiyeleri
MSI, Asus, Gigabyte gibi markaların ülkemizde reklamları ve sponsorları çok. Bu yüzden fiyatları biraz daha yüksek kalıyor. Inno3d gibi markaların biraz daha ucuz olmasının sebebi, fazla bilinmemesi ve tanınmaması.

Bu markalar ile kartları aynı fiyattan satsa kimse almaz zaten. Mantıklı düşünecek olursak olayın özeti bu.

İçindeki GPU aynı diğer markalar ile. Soğutma, tasarım gibi farklılıklar var. Soğutma vb. farkı da en fazla 3-4 FPS fark yaratır ki bu da önemli bir sonuç değil.

TheWocean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI, Asus, Gigabyte gibi markaların ülkemizde reklamları ve sponsorları çok. Bu yüzden fiyatları biraz daha yüksek kalıyor. Inno3d gibi markaların biraz daha ucuz olmasının sebebi, fazla bilinmemesi ve tanınmaması.

Bu markalar ile kartları aynı fiyattan satsa kimse almaz zaten. Mantıklı düşünecek olursak olayın özeti bu.

İçindeki GPU aynı diğer markalar ile. Soğutma, tasarım gibi farklılıklar var. Soğutma vb. farkı da en fazla 3-4 FPS fark yaratır ki bu da önemli bir sonuç değil.
Bilgili gözüküyosun rica etsem Anakart mhz değerleri hakkında başlıklı forumuma bakabilir misin

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Ben çok bilinmeyen (benim bilmediğim de denebilir) ekran kartı markalarını sorucaktım;
Gainward
Zotac
Sapphire
XFX
bu markaların bazıları aynı model ekran kartlarından daha ucuz oluyor soracağım şu ki bu markalardan ekran kartı almak güvenli midir ucuzluğunun sebebi fan gücü mü soğutma sorunu mu veya başka değerlerde mi farklılık oluyor?
hepsi taş gibi markalar hele xfx ve saphhire tadından yenmez

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Soğutma ve tasarım dışında MSI, ASUS gibi markalardan pek bi farkları yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,605
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom