Neler Yeni

Ekran kartı mı bozuk ?

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
selamlar normal bi bicimde gtx 1660s ekran kartımı kullanıyor güncellemelerini yapıyordum fakat son zamanlarda pcyi kullanırken sürekli f5 basarız ekran kendini yeniler ya onun gibi bi biçime girdi sürekli ekran gözle görülür şekilde hafif kararıp hızlıca düzeliyor sorunun dönüştürücüden olabileceğini düsünüp dönüştürucüyle monitörü ps3üme bağladım şimdilik ekranda öyle bir problem yok acaba problem ekran kartında veya driverlarında olabilir mi ?

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
selamlar normal bi bicimde gtx 1660s ekran kartımı kullanıyor güncellemelerini yapıyordum fakat son zamanlarda pcyi kullanırken sürekli f5 basarız ekran kendini yeniler ya onun gibi bi biçime girdi sürekli ekran gözle görülür şekilde hafif kararıp hızlıca düzeliyor sorunun dönüştürücüden olabileceğini düsünüp dönüştürucüyle monitörü ps3üme bağladım şimdilik ekranda öyle bir problem yok acaba problem ekran kartında veya driverlarında olabilir mi ?
Dönüştürücü varsa normal.

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
fakat önceden öyle bir problem yoktu
Normal dostum, ekran kartında böyle bir arıza olmaz. Eğer saliselik bir görüntü gidiyorsa dönüştürücü ile alakalı bir sorundur. Driver güncel mi?

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Normal dostum, ekran kartında böyle bir arıza olmaz. Eğer saliselik bir görüntü gidiyorsa dönüştürücü ile alakalı bir sorundur. Driver güncel mi?
driverlarım güncel ekran kapanıp acılmıyor sürekli "yıp yıp" ediyor daha nasıl açıklayabilirim bilemiyorum

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
dönüştürücü kalitesiz olursa olabilir ben 48tl ye almıştım indirimlerde şuanda hepsiburada da 100 küsür tl laptopumda hiç bir sorun yaşamadım umarıp yeni pc ye geçincede yaşamam

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
dönüştürücü kalitesiz olursa olabilir ben 48tl ye almıştım indirimlerde şuanda hepsiburada da 100 küsür TL laptopumda hiç bir sorun yaşamadım umarıp yeni PC ye geçincede yaşamam
ekran kartında bi şey olmasın da :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım sizin söylediğinizle alakalı çünkü dönüştürücüyü çıkarıp biraz soğutup geri takınca hiçbir problem yok fakat ısındığında ekranda sorun oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,845
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom