Neler Yeni

ekran kartı modelleri evo,xt,gaming,string?? nedir

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş
merak ettiğim şey bir çok ekran kartı modeli var aralarındaki farkı anlamıyorum. söylemek istediğim rx 5600 xt mech var rx 5600 xt gaming var gibi. değer farkını görüyorum ama ne kadar anlamlı bilmiyorum. kartlardaki super, nitro, mech, gaming, pulse , armor ve aklıma gelmeyenler. Eğer biliyorsanız yardımcı olur musunuz ya da nereden öğrenebilirim.

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş
Soğutma. Tasarım 3 fps farkı falan.

bu ikisi örneğin. Aralarında 500tl fark var?

106410

80+ Silver
Gaming x tepe model mech daha fazla ısınır.

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş

Lans0r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Gökay Kart
tuf evo yada msi gaming x (asus rog aşırı pahalı ancak geçenlerde incehesap da cuma iyi indirimde satıldı)
Mesaj otomatik birleştirildi:

merak ettiğim şey bir çok ekran kartı modeli var aralarındaki farkı anlamıyorum. söylemek istediğim rx 5600 xt mech var rx 5600 xt gaming var gibi. değer farkını görüyorum ama ne kadar anlamlı bilmiyorum. kartlardaki super, nitro, mech, gaming, pulse , armor ve aklıma gelmeyenler. Eğer biliyorsanız yardımcı olur musunuz ya da nereden öğrenebilirim.
ekran kartında daha çok markaların adlarına değil soğutucu performanslarına bakarak karar vermen gerek (youtube araştırması yeterli olacaktır)

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş
tuf evo yada MSI gaming x (Asus rog aşırı pahalı ancak geçenlerde incehesap da cuma iyi indirimde satıldı)

ekran kartında daha çok markaların adlarına değil soğutucu performanslarına bakarak karar vermen gerek (youtube araştırması yeterli olacaktır)
hocam evo ile aralarında 200 lira fark var

tuf evo yada MSI gaming x (Asus rog aşırı pahalı ancak geçenlerde incehesap da cuma iyi indirimde satıldı)

anladım ama işte xt gaming mech gibi modellerde video bulamadım. o yüzden sordum. ben tuf evoyu beğenmiştim dünkü videoda zaten.

Lans0r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Gökay Kart
hocam evo ile aralarında 200 lira fark var

anladım ama işte xt gaming mech gibi modellerde video bulamadım. o yüzden sordum. ben tuf evoyu beğenmiştim dünkü videoda zaten.
şimdi şöyle mech gaming x in alt modeli tufta rog strixin alt modeli ancak asus tufa aşırı eleştiri gelince tuf evo yeni geldi ve fiyat farkı azaldı benim pahalı dediğim gaming x ile rog strix arasında

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş
şimdi şöyle mech gaming x in alt modeli tufta rog strixin alt modeli ancak Asus tufa aşırı eleştiri gelince tuf evo yeni geldi ve fiyat farkı azaldı benim pahalı dediğim gaming x ile rog strix arasında
peki hocam anakart konusunda
- Asus B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart (BEYAZ KUTU) yerine ilerde kartı veya ramleri değiştiririm pc yüklestirim diye düşünürsek
- ASUS TUF B450M-PRO GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 mATX Anakart almam
daha mı iyi olur?

Lans0r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Gökay Kart
peki hocam anakart konusunda
- Asus B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart (BEYAZ KUTU) yerine ilerde kartı veya ramleri değiştiririm PC yüklestirim diye düşünürsek
- Asus TUF B450M-PRO GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 mATX Anakart almam
daha mı iyi olur?
5600xt veya 5700 alacağını düşünürsek bu ürünlerin yetecekleri zaman (yıl) uzun olduğu için 32 gb ram yaparım dersen ve maddiyatta sıkıntı yoksa ikinciyi al ancak dragonda gayet iyidir (asus ürünü OC yapacaklar için f/p üretmeştir)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,589
Üyeler
161,095
Son üye
elynnnnn
Top Bottom