Neler Yeni

Ekran Kartı Nasıl Kargolanır ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar öncelikle selam,dün akşam ekran kartımı ilana koymuştum ve bu sabah satıldı (gt420 2gb).IBAN işlerini hallettim kargo kodu geldi az sonra çalıştığına dair test videosu çekeceğim,kargoya verirken neler yapmam gerek ? Neye koymam lazım yardımcı olursanız sevinirim.En yakın "Yurt İçi Kargo" olduğu için ona vereceğim kargoyu değiştirme şansım yok firmayı.
@DerratiX

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
verirken neler yapmam gerek ?
Statik poşet varsa ona koy.
Bir de Ekran Kartının kutu içerisinde çok fazla oynamamasını sağla. Düşük bir ihtimal ama içine zarar gelebilir kargodayken.
Ekran Kartı açılımından nasıl bir paketleme yaptıklarına bakabilirsin.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Kutusu varsa kutusuna koyup patpata sar. Yoksa yumuşak patpat gibi bi malzemeyi kutu içine koyup tekrardan kutuyu patpatla sarın.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar öncelikle selam,dün akşam ekran kartımı ilana koymuştum ve bu sabah satıldı (gt420 2gb).IBAN işlerini hallettim kargo kodu geldi az sonra çalıştığına dair test videosu çekeceğim,kargoya verirken neler yapmam gerek ? Neye koymam lazım yardımcı olursanız sevinirim.En yakın "Yurt İçi Kargo" olduğu için ona vereceğim kargoyu değiştirme şansım yok firmayı.
@DerratiX
Elinizde naylon köpük var ise onunla iyice sarın. Kargoların kutulara nasıl davrandığını çok iyi biliyoruz sonucta. Statik poşetin var ise öncesinde ona koyman çok daha sağlıklı olucaktır.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Statik poşet varsa ona koy.
Bir de Ekran Kartının kutu içerisinde çok fazla oynamamasını sağla. Düşük bir ihtimal ama içine zarar gelebilir kargodayken.
Ekran Kartı açılımından nasıl bir paketleme yaptıklarına bakabilirsin.
Statik poşet yok ama yakında 2 tane bilgisayarcı var alayım mı onlardan ? Ekran kartı kutum yok başka kutu olarak nasıl tavsiye verebilirsiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kutusu varsa kutusuna koyup patpata sar. Yoksa yumuşak patpat gibi bi malzemeyi kutu içine koyup tekrardan kutuyu patpatla sarın.
Hocam havalı baloncuk gibi şeylerden var aldığım her üründe geliyordu saklamıştım onları.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Statik poşet yok ama yakında 2 tane bilgisayarcı var alayım mı onlardan ? Ekran kartı kutum yok başka kutu olarak nasıl tavsiye verebilirsiniz ?
Sert kutu seçmeye çalışın.
Dışarıdan herhangi bir hasara uğraşamasın.
Statik poşet alabilirsiniz, dışarıdan oluşabilecek herhangi bir elektriklenmeye karşı ekran kartını korur.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,815
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Balonlu poşet var birde kargo firmalarında özel poşet oluyor ücret karşılığında onlarda çok iyi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam havalı baloncuk gibi şeylerden var aldığım her üründe geliyordu saklamıştım onları.
Olur çokta iyi olur.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sert kutu seçmeye çalışın.
Dışarıdan herhangi bir hasara uğraşamasın.
Statik poşet alabilirsiniz, dışarıdan oluşabilecek herhangi bir elektriklenmeye karşı ekran kartını korur.
Sert kutu olarak herhangi birşeyim yok ancak geçen ay imzamda bulunan HD5570 kutusuyla beraber hediye gelmişti,kutu fiyata etki etmiyorsa ona koyabilirim,2 tane katmanı var kutu içinde kutu şeklinde.İçerdeki kutu sert baya elle bükülmüyor.

Can...

80+ Platinum
@DerratiX
Hocam ben gtx Titan Black kartımı 3 kez tamir için kargoladim baya ağır uzun kart dışına iyice patlayan poşet sarın. Sendeki kart İnce olduğu için arkasına direkt temas etmicek şekilde düz sert bişey koy sonra iyice sar kutuya koy. Saklanmasın gerisi kargocuya kalmış kılıçla kutuya vurup ikiye bolmezse bişey olmaz

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sert kutu olarak herhangi birşeyim yok ancak geçen ay imzamda bulunan HD5570 kutusuyla beraber hediye gelmişti,kutu fiyata etki etmiyorsa ona koyabilirim,2 tane katmanı var kutu içinde kutu şeklinde.İçerdeki kutu sert baya elle bükülmüyor.
Ona paketleyebilirsiniz.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar bugün kargoladım transfer sürecinde yazıyor kadına kargoyu ve anlaşmalı kargo kodunu söyledim hiç bir şey istemedi tamamdır dedi,sıkıntı çıkar mı ? @rdeM @Umut Can

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
@DerratiX
bence değiştirilmiyor sanırım ama değişirse ups en iyisi azcık daha tuzlu ama garantiye alman için ideal

Top Bottom