oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Sistem montajlı halde gelmedi mi ?Hocam buldum anakartın içinde birsürü vida varmış nasıl yapçam ben bunları yaAlıntıyı görüntüle
bir tanesini ekran kartına takacaksınız hocamHocam buldum anakartın içinde birsürü vida varmış nasıl yapçam ben bunları yaAlıntıyı görüntüle
ilkini daha net çekemisiniz bir zeminin uzerinde tamamı görünecek şekilde
İlk fotoğraf çok belli değil sanırım anakarta takıyorsun o bip sesi için. 2.fotograf da çok net gözükmüyor
İlk fotoğraf cırt kelepçe. Kabloları toparlamak için. Onunla işin yok. İkinci fotoğraf sata kablosu. HDD ve SSD takmak için. Onunla da işin yok.
anakart nedir hocam o wifi antenine benziyor 1. sanırım sata ama sanırım tost makinesi ile çekildiği için anlayamadımİkincisinin üstünde sata 6gb s yazıyor böyleAlıntıyı görüntüle
Birinci fotodaki de acayip ben de anlamadımAlıntıyı görüntüle
Alttaki klips bir işe yaramaz çöpe atabilirsinizİkincisinin üstünde sata 6gb s yazıyor böyleAlıntıyı görüntüle
Birinci fotodaki de acayip ben de anlamadımAlıntıyı görüntüle
Hocam bu nedir pekiİlk fotoğraf cırt kelepçe. Kabloları toparlamak için. Onunla işin yok. İkinci fotoğraf sata kablosu. HDD ve SSD takmak için. Onunla da işin yok.
Kasa üzerindeki vidalı parçayı çıkarıp anakarta ekran kartını takacaksın. Sonrasında ekran kartının çıkışlarının olduğu plakadan kasaya vida ile sabitleyip o söktüğün kasa parçasını takacaksın.
İşlemci soğutucu takabilmek için anakart braketi. İşlemci soğutucu takılı olduğu için bu parçaya da ihtiyacın yok hocam.Hocam bu nedir pekiAlıntıyı görüntüle