C canls 80+ Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Can çiçek Dün, 23:58 #1 2. El PC almıştım gayet calsiyordu display port olan yerini sildim hafif hafif görüntü gelmedi ekran kartının fanlari ışıkları yanıyor çalışıyor
2. El PC almıştım gayet calsiyordu display port olan yerini sildim hafif hafif görüntü gelmedi ekran kartının fanlari ışıkları yanıyor çalışıyor
BeKo'O 80+ Silver Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 3,891 Bugün, 00:00 #2 Porta zarar vermiş olma ihtimaliniz var mı? Diğer görüntü çıkışlarını dener misiniz?
C canls 80+ Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Can çiçek Bugün, 00:05 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 BeKo'O yazmış: Porta zarar vermiş olma ihtimaliniz var mı? Diğer görüntü çıkışlarını dener misiniz? Devamı için tıklayın... Hocam anakart daki vga yada taktim ekran kartındaki VGA ya da taktım sonuç aynı
BeKo'O yazmış: Porta zarar vermiş olma ihtimaliniz var mı? Diğer görüntü çıkışlarını dener misiniz? Devamı için tıklayın... Hocam anakart daki vga yada taktim ekran kartındaki VGA ya da taktım sonuç aynı