Alın geçin hocam size laf kar etmiyor uyarmak benden sonra sıcaklık sorunları ve anlık takılmalar için konu açacaksınız !Ama zaten onunla ayni fiyatta şuan o windforce 4k şuan indirimde
zotac varFps bazında 5600xt ve 2060 denk kartlar! ancak ray tracing ve dlss ile 2060 bir adım öne geçiyor. (RT destekleyen oyun sayısı az)
Yinede vasat bir 2060 alacağıma kaliteli bir 5600xt alırdım.
Bu fiyat bandında kaliteli bir 2060 bulmanız zorMSI RX 5600 XT Gaming X 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI RX 5600 XT Gaming X 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI RX 5600 XT Gaming X 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
yaw hadi yaylan marka takıntısına gerek yok.Alın geçin hocam size laf kar etmiyor uyarmak benden sonra sıcaklık sorunları ve anlık takılmalar için konu açacaksınız !
Kardeşim git araştır bak AMD bütçe yoksa zorla alınıyor alan herkesin bir şikayeti var ben sana 3k bütçem var diyorum niye gidip onu alayım o fiyata 2060 varken baksana herkes 2060ı önerdi yaw bunuda mi görmüyorsun?Alın geçin hocam size laf kar etmiyor uyarmak benden sonra sıcaklık sorunları ve anlık takılmalar için konu açacaksınız !
sana anladığın dilden konuşur seni yaylarım da değmezsin! bak bakalım 2 mesaj önce gigabyte ın 2060 gaming modelini koymuşum marka takıntısı nerede ukalalık edeceğine önce yazılanı oku!yaw hadi yaylan marka takıntısına gerek yok.
AMD fanboylugu yapma ekran kartında açık ara farkla Nvidia öndeAlın geçin hocam size laf kar etmiyor uyarmak benden sonra sıcaklık sorunları ve anlık takılmalar için konu açacaksınız !
2 fanlı modeli biraz sıcak çalışsada bütçeye göre alınır. Yeni driver ile bayağı güçlendisana anladığın dilden konuşur seni yaylarım da değmezsin! bak bakalım 2 mesaj önce gigabyte ın 2060 gaming modelini koymuşum marka takıntısı nerede ukalalık edeceğine önce yazılanı oku!
Aynen öyle aga gidip AMD'nin driver sorunlarını çekemem zaten kaç yıl sonunda PC alçak paramız olmuş onada bu kadar sorun çekemem ben2 fanlı modeli biraz sıcak çalışsada bütçeye göre alınır. Yeni driver ile bayağı güçlendi
5600Xt neredeyse sorunsuz. 5700 sorunlu denilebilirAynen öyle aga gidip AMD'nin driver sorunlarını çekemem zaten kaç yıl sonunda PC alçak paramız olmuş onada bu kadar sorun çekemem ben
Takıl kafana göre. 5600Xt alırsan düşükte olsa risk varO zman o mu yoksa 2060 mı yae bir karar verin