Evet her şey dahildi satıcı ve gönderici Newegg'di zaten. Baya da kaldı stokta bir daha düşerse rahat alınır zaten iki defa düştü nisan ayında.bugün palit 3060 7.5k ya düştü ama kaçırdın
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam newegg de tr fiyatında her şey dahil mi vergi vs.
şimdi ben vergi gelir extradan diye almıyorum şimdi her şey ödeme ekranında gözüküyor mu (vergi kargo vs.)Evet her şey dahildi satıcı ve gönderici Newegg'di zaten. Baya da kaldı stokta bir daha düşerse rahat alınır zaten iki defa düştü nisan ayında.
Ekstra vergi çıkmıyor Amazon gibi düşünün ödeme ekranında ödediğiniz miktar dışında para ödemiyorsunuz ama satıcı ve gönderici Newegg olmalı.şimdi ben vergi gelir extradan diye almıyorum şimdi her şey ödeme ekranında gözüküyor mu (vergi kargo vs.)
şimdi genelde hong kong dan satıcı çıkıyor o zaman da newegg olmuyor galiba shipped by newegg ve cargo by newegg gibi yazılar olması lazım demi?Ekstra vergi çıkmıyor Amazon gibi düşünün ödeme ekranında ödediğiniz miktar dışında para ödemiyorsunuz ama satıcı ve gönderici Newegg olmalı.
Sağ üstte Sold by:Newegg ve Shipped by Newegg yazması lazım.şimdi genelde hong kong dan satıcı çıkıyor o zaman da newegg olmuyor galiba shipped by newegg ve cargo by newegg gibi yazılar olması lazım demi?
Sağ üstte Sold by:Newegg ve Shipped by Newegg yazması lazım.
Evet Doğru.sold by new egg ve shipped by newegg yazıyor doğtumu anladımGIGABYTE Gaming OC GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 PCI Express 4.0 ATX Video Card GV-N3060GAMING OC-12GD (rev. 2.0) (LHR) - Newegg.com
Buy GIGABYTE Gaming OC GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 PCI Express 4.0 ATX Video Card GV-N3060GAMING OC-12GD (rev. 2.0) (LHR) with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
rtx 2060 12gb modeli 6 gb zaten alma eski kartArkadaşlar RX6600 ekran kartımı sattım 8 bin TL bütçem var, nvidia tarafında önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Hayırlı olsun başkası yalanGaliba bu gidişli 3060 alıcam