ikinci elde 2060s veya 2060 bulabilirsinNvidia tarafında 4000 TL bütçe ile ne alabilirim ikinci el yardımcı olursanız çok sevinirim
3060 var o fiyataikinci elde 2060s veya 2060 bulabilirsin
sağolun linkler için hocam mining çıkması rtx 2060 alınır mı orta düzey oyun oynanacak sadeceEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comGigabyte rtx2060 kutulu garantili faturalı pazarlıksız - Gigabyte Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1043238120
Gigabyte rtx2060 kutulu garantili faturalı pazarlıksız - Gigabyte Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
3050 düşünüyordum daha güncel bi kart olduğu için 5-6 fps fazla almak yerine güncel ve daha yeni olması avantajlı değil midir?ikinci elde 2060s veya 2060 bulabilirsin
Gigabyte 2060'i diyorsan o model isiniyor bir de. Sogutmasi cok iyi degil ugrasmazdim sahsen 1-2 ay mining yapilmadigi surecesağolun linkler için hocam mining çıkması rtx 2060 alınır mı orta düzey oyun oynanacak sadece
2060s kapalı kutu 3.5k yazmış birisi 3050 den %30 daha performanslı sanırımGigabyte 2060'i diyorsan o model isiniyor bir de. Sogutmasi cok iyi degil ugrasmazdim sahsen 1-2 ay mining yapilmadigi surece
4 bin liraya sağlam 3060 bul sana helal olsun derim3060 var o fiyata
Rx 6600,6600xt (4k civarı)Nvidia tarafında 4000 TL bütçe ile ne alabilirim ikinci el yardımcı olursanız çok sevinirim
Tam 4'e.değil fakat 4200-4300'e bulunabiliyor4 bin liraya sağlam 3060 bul sana helal olsun derim
ikinici el ekran kartı almamanı tavsiye ederim bazıları ekran kartı ile madencilik yapıyor. ve o ekran kartının ömrü ya 1 yada 2 yıl oluyor. bence alma ama tabi ki de sen bilirsinNvidia tarafında 4000 TL bütçe ile ne alabilirim ikinci el yardımcı olursanız çok sevinirim
Yanlış bilgi.ikinici el ekran kartı almamanı tavsiye ederim bazıları ekran kartı ile madencilik yapıyor. ve o ekran kartının ömrü ya 1 yada 2 yıl oluyor. bence alma ama tabi ki de sen bilirsin