Bunu bi izliyim![]()
Galax RTX 3060 TI 1-Click OC LHR 36ISL6MD1VQW 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 3060 TI 1-Click OC LHR 36ISL6MD1VQW 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax RTX 3060 TI 1-Click OC LHR 36ISL6MD1VQW 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
2.el düşünebilir misiniz ?Nvidia ekran kartı alıcam ama hangisini alıcam bilmiyorum bütcem orta seviyede güzel oyunlarda iyi performans veren vb ekran kartı önerir misiniz bütçe:10.000tl
Nvidia ekran kartı alıcam ama hangisini alıcam bilmiyorum bütcem orta seviyede güzel oyunlarda iyi performans veren vb ekran kartı önerir misiniz bütçe:10.000tl
Bakayım temiz dolap ve sahibindendwYani temiz se olabilir
Hocam 2. El Temiz Ekran Kartlarına Bakabilirsiniz Eğer 10k Civarına 3070 Bulabilirseniz Ne Mutlu SizeNvidia ekran kartı alıcam ama hangisini alıcam bilmiyorum bütcem orta seviyede güzel oyunlarda iyi performans veren vb ekran kartı önerir misiniz bütçe:10.000tl
rahat bulunur gene eski konuHocam 2. El Temiz Ekran Kartlarına Bakabilirsiniz Eğer 10k Civarına 3070 Bulabilirseniz Ne Mutlu Size
Kardeşim Siz Çetemisiniz Salın Ulan Beni Rahatsız Oluyorum Oldumu Engelle Engelle Bitmiyorrahat bulunur gene eski konu![]()