Yapma bence O.C. rx 5600 xt 78 dereceye kadar çıkıyor bellekleri o.c ile daha çok ısınabilir. Kartın kendi sıcaklıgı başka tabi onunla karışmasın 65 dereceyi geçmiyorAfterburner ile yaptım ancak kayıt olmadı yokmu adam gibi bir program
Ekran kartım 55 dereceyi geçmiyor. TUF EVO modeli yapacam gözümü kararttım program önerin var mıYapma bence O.C. rx 5600 xt 78 dereceye kadar çıkıyor bellekleri o.c ile daha çok ısınabilir. Kartın kendi sıcaklıgı başka tabi onunla karışmasın 65 dereceyi geçmiyor
Overclock ile zaten ısınma normal overclock atma nedenimiz 100 iken fpsmiz 120 130 yapmaya çalışırız buda ışımaya neden olur saygilarimlaYapma bence O.C. rx 5600 xt 78 dereceye kadar çıkıyor bellekleri o.c ile daha çok ısınabilir. Kartın kendi sıcaklıgı başka tabi onunla karışmasın 65 dereceyi geçmiyor
Bak kart yanarsa yada mavi ekran yemeye başlarsan benden günah gittiEkran kartım 55 dereceyi geçmiyor. TUF EVO modeli yapacam gözümü kararttım program önerin var mı
evetNasıl kaydolmadı?
PC'yi aç kapa yapınca mı gitti?
AMD çalışanıyım ben yeni gönderiirlerBak kart yanarsa yada mavi ekran yemeye başlarsan benden günah gittisonra böyle olursun.
sağ olStartup tuşuna basarsan PC her açıldığında ayarlar geçerli olur.
Bak kart yanarsa yada mavi ekran yemeye başlarsan benden günah gittisonra böyle olursun.
2000 MHz yapacamBir arkadaşa yüksek seviye OC yaptık.
Yanmadı. Ne diyon bu işe?
heyecanlandım pcyi açacam şimdi dayanamıyorumBir anda fulleme.
Yavas yavaş arttır.