Marginale
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,574
- İsim
- Muhammed efe
İyi forumlar, biraz uzun yazıcam ama lütfen detaylı okuyun. Sistem bi kaç aydır Youtube'da takılırken veya maç vb şeyleri izlerken Kernel-Power 41 hatası veriyordu. İlk başlarda sorun etmedim ama olur olmadık zamanlarda çökmesi artık sinirimi bozuyor. Video vs izlemiyorken sorun yok hatta açıkçası oyun oynarken çöktüğünü bile pek hatırlamıyorum. Velhasıl OCCT indirdim, cpu-ram-power testi yaptım onlarda bir sorun yok. Ekran kartı ile ilgili 3D STANDART testinde de bir sorun yok. Fakat 3D ADAPTİVE ve VRAM testlerinde sistem çöküyor. Teyit amaçlı Furmark indirdim GPU BENCHMARKS kısmında '2K QHD' testini yapınca hiçbir sorun yok fakat hemen o çözünürlükler ile ilgili seçeneklerin üst tarafında olan GPU STRES TEST kısmına basınca sistem yine kendini kapattı. Yani tam kafayı yemelik olay. Sistem görüntüde veriyor, görüntüde sapıtma da yok. Eski driver indirme vs hepsini yaptım hala aynı. Sistemi 5 kez sıfırladım ilk zamanlar olmuyor sonrası tekrar Kernel-Power 41 leri yemeye başlıyorum. Bilen veya yaşayan biri yardımcı olabilir mi?
Kart RX6600XT
Kart RX6600XT
Son düzenleme: