Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartı PSU ya bağlama(KABLODA SIKINTIMI VAR? )

CodeEmZal

80+
Arkadaşlar ben ekran kartını psu aya bağlamak istedim ama ekran kartında 8 giriş var. Kabloda 6 lı giriş var ve yanında 2 li ayrı bir kablo var ama onunda ucu arkaya azıcık uzanıp açıkta kalmış. Fotoğraflara koydum ne yapmam gerekiyor bilgili bir arkadaş yazabilirmi lütfen.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Hit: 59
  • image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Hit: 52

Bünyamina

80+ Platinum
Arkadaşlar ben ekran kartını psu aya bağlamak istedim ama ekran kartında 8 giriş var. Kabloda 6 lı giriş var ve yanında 2 li ayrı bir kablo var ama onunda ucu arkaya azıcık uzanıp açıkta kalmış. Fotoğraflara koydum ne yapmam gerekiyor bilgili bir arkadaş yazabilirmi lütfen.
geçmeli o birleştir onu normal o bozuk kopuk değil

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Normal kablolarda sıkıntı yok onların birbirine geçtiği yer var birleştirirsen girer

CodeEmZal

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçmeli o birleştir onu normal o bozuk kopuk değil
Kral birleştirmeyi düşündüm ama artan 2 li girişin devamında 2. Fotoğrafta göründüğü gibi boşta bir kablo daha var tekrar atacağım foto

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.3 MB · Hit: 37

Bünyamina

80+ Platinum
Kral birleştirmeyi düşündüm ama artan 2 li girişin devamında 2. Fotoğrafta göründüğü gibi boşta bir kablo daha var tekrar atacağım foto
ekran kartın 8+8 se eğer o kabloyu da kullanacaktın ama tek 8 yeterli ekstra lazım olursa diye var o kablo

CodeEmZal

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral birleştirmeyi düşündüm ama artan 2 li girişin devamında 2. Fotoğrafta göründüğü gibi boşta bir kablo daha var tekrar atacağım fo
Normal kablolarda sıkıntı yok onların birbirine geçtiği yer var birleştirirsen girer
Aşağı bir şey yazdım reis onada bakarmısın. O birleştirin dediğiniz yeri anladım ama arkaya doğru uzanan bi 8 li girş daha var. Ekran kartı havaya mı verecek enerjiyi anlamadım **
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartın 8+8 se eğer o kabloyu da kullanacaktın ama tek 8 yeterli ekstra lazım olursa diye var o kablo
O zaman ona dokunamayayım kabloya bağlı şekilde dursun. Ben 6+2 liyi takıyorum ekran kartına.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Aşağı bir şey yazdım reis onada bakarmısın. O birleştirin dediğiniz yeri anladım ama arkaya doğru uzanan bi 8 li girş daha var. Ekran kartı havaya mı verecek enerjiyi anlamadım **
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman ona dokunamayayım kabloya bağlı şekilde dursun. Ben 6+2 liyi takıyorum ekran kartına.
Takmasanda sorun olmaz o diğer uç 8+8 ekran kartları için o kablo öyle durucak

Top Bottom