zarqrharun
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
merhaba şuan hazır sistemim geldi ekran kartını takıyorum ekran kartı sallanıyor normal mi
elimle kuvvet uyguladığımda yukarı doğru hareket ediyor esniyor baya normal mi yoksa sabit bir şekilde durması mı lazım ılk defa sıstem alıyorum o yuzden bilmiyorumsallanııyordan kastınız nedir?
ekran kartın neelimle kuvvet uyguladığımda yukarı doğru hareket ediyor esniyor baya normal mi yoksa sabit bir şekilde durması mı lazım ılk defa sıstem alıyorum o yuzden bilmiyorum
amd 7700xtekran kartın ne
vidaları gevşek olmuş olmasınamd 7700xt
vidaları sıkmadım daha yanı o ekran kartını kitledikten sonra elimle kuvvet uyguladıgımda sallanması normal mıvidaları gevşek olmuş olmasın
vidasız halinden bahsediyorum hocam yalnızesnememesi lazım
vidasız hali sallanır askim benim vidaları sıkman lazımvidaları sıkmadım daha yanı o ekran kartını kitledikten sonra elimle kuvvet uyguladıgımda sallanması normal mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vidasız halinden bahsediyorum hocam yalnız
tesekkur ederım canımın ıcı anlamadıgım ıcın bıraz komık gelebılır ama yanlıs bısey olmasından korkuyoumvidasız hali sallanır askim benim vidaları sıkman lazım
bende yeni alcam kanka da takması zormu ya birde soğutucu takılımı geldi hazır sistemmi aldın bilmiyorumdatesekkur ederım canımın ıcı anlamadıgım ıcın bıraz komık gelebılır ama yanlıs bısey olmasından korkuyoum
çok kolay la ekran kartını takması bi video izlersen halledersinbende yeni alcam kanka da takması zormu ya birde soğutucu takılımı geldi hazır sistemmi aldın bilmiyorumda
eyv kanka hiç takmadımda bilmiyom ya bide soğutucu takılım geliyor gaming genden aldımdaçok kolay la ekran kartını takması bi video izlersen halledersin