Neler Yeni

Ekran kartı sıcaklık değerim %82-83

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Hocam tamam devletimizin polisinden aldın da devletin en başından en altına yolsuzluk hırsızlık yalan had safhada kimseye güvenemezsiniz maalesef herkes çıkarını düşünüyor. Neyse konumuz o değil ancak ya kendin ya başka birine termal macun değişimi yaptırtmalısınız

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Hocam tamam devletimizin polisinden aldın da devletin en başından en altına yolsuzluk hırsızlık yalan had safhada kimseye güvenemezsiniz maalesef herkes çıkarını düşünüyor. Neyse konumuz o değil ancak ya kendin ya başka birine termal macun değişimi yaptırtmalısınız

Kendisi ile tanışma şansınız olsa ne dediğimi anlardınız iyi ve kibar birisi evine kadar gittik kartın kendisinin değil arkadaşının olduğunu söylemişti zaten ev arkadaşının kendisi yayın ile uğraşıyormuş onun bir etkisi olabilir mi hocam? 'polisinden aldın da devletin en başından en altına yolsuzluk hırsızlık yalan had safhada kimseye güvenemezsiniz maalesef herkes çıkarını düşünüyor' tabi ki dediğiniz de haklılık payı var size katılıyorum ama tanıma şansınız olsaydı ne dediğimi anlardınız

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Kasanın önünün kapalı olduğunu ve fanının olmadığını belirtmişsin gayet normal. Sıcak hava içeride kaldığı için kartın olması gerekenden biraz fazla ısınıyor. Yan kapak açık kullanıp fan takviyesi yapabilirsin veya kasan kötüyse 2. El bir kasa alabilirsin. 1 egsoz fanı 2 de önde fan olması yeterli olacaktır 60 70li derecelere iner o zaman

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Kendisi ile tanışma şansınız olsa ne dediğimi anlardınız iyi ve kibar birisi evine kadar gittik kartın kendisinin değil arkadaşının olduğunu söylemişti zaten ev arkadaşının kendisi yayın ile uğraşıyormuş onun bir etkisi olabilir mi hocam? 'polisinden aldın da devletin en başından en altına yolsuzluk hırsızlık yalan had safhada kimseye güvenemezsiniz maalesef herkes çıkarını düşünüyor' tabi ki dediğiniz de haklılık payı var size katılıyorum ama tanıma şansınız olsaydı ne dediğimi anlardınız
Hocam orada da arkadaşından aldığı için sıkıntı olabilir. Belki de gerçekten dediğiniz gibidir ancak arkadaşı hor kullanmış olabilir ve farkında değildir. Yani yalan oyuncak oldu her kibar insana da çok güvenmemek lazım benim kanaatim. Ha gerçekten iyi biridir bilemem hakkına da girmek istemem.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Yan kapak açıkken 80 derece hiç normal değil. Termal macun değişimi şart.
Yan kapak açıkken normal değil doğru fakat eğer yan tarafı kapalıysa olduğu yerde yani eski bilgisayar koymalık dolap boşluğundaysa normal denilebilir.
Evga gtx 1060 6 gb çift fanlı modeli hocam kasanın ön tarafı tamamen kapalı herhangi bir fan bulunmamakta egzoz fan haricinde
1060 için sıcaklıklar extreme

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Yan kapak açıkken normal değil doğru fakat eğer yan tarafı kapalıysa olduğu yerde yani eski bilgisayar koymalık dolap boşluğundaysa normal denilebilir.

1060 için sıcaklıklar extreme

Hocam bilgisayar dolabım aynı bu şekilde çok fazla büyük değil bilgisayar kısmı

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Kasanın önünün kapalı olduğunu ve fanının olmadığını belirtmişsin gayet normal. Sıcak hava içeride kaldığı için kartın olması gerekenden biraz fazla ısınıyor. Yan kapak açık kullanıp fan takviyesi yapabilirsin veya kasan kötüyse 2. El bir kasa alabilirsin. 1 egsoz fanı 2 de önde fan olması yeterli olacaktır 60 70li derecelere iner o zaman

Ben kartın macun sıkıntısı çektiğini pek düşünmüyorum hocam bazı arkadaşlar yazmış dediğiniz gibi fan takviyesi yapacağım bakalım ne olacak

Top Bottom