Ekran kartı sıcaklık değerim %82-83

LokmanBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,059
Furmark testinde 10 dakika boyunca durdu 82-83 derecelerde dolaşıyordu kasamın önü kapalı bilgisayar masamın altında duruyor ön tarafta fan yok bu sıcaklık değeri normal midir? ekran kartı modelim evga gtx 1060 6 gb çift fanlı

Değer yüksek yan kapak açıkken kaç derece?

Son düzenleme:
Hangi kart ?
Kasanızın hava akışı kötüyse normal

Evga gtx 1060 6 gb çift fanlı modeli hocam kasanın ön tarafı tamamen kapalı herhangi bir fan bulunmamakta egzoz fan haricinde

Biraz bilgisayardan anlıyorsan yapabilirsin. Ama ben anlamam dersen, ekran kartının termalini bilen birine yaptır. Çok yıpranmamışsa pedlerini değiştirmene gerek bile yok. Yazın 75 dereceleri gören eski ekran kartımın termali değişince 60-62 derecelere düşmüştü.

Biraz bilgisayardan anlıyorsan yapabilirsin. Ama ben anlamam dersen, ekran kartının termalini bilen birine yaptır. Çok yıpranmamışsa pedlerini değiştirmene gerek bile yok. Yazın 75 dereceleri gören eski ekran kartımın termali değişince 60-62 derecelere düşmüştü.

Hocam furmark ayalarım 1080p tam ekran 8 msaa ile testimi yaptım bilgisayarımı kendim montajladım zaten ama ekran kartı fanı çıkarmadım hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Termal macun değiş reis.
Hocam furmark ayalarım 1080p tam ekran 8 msaa ile testimi yaptım bilgisayarımı kendim montajladım zaten ama ekran kartı fanı çıkarmadım hiç
.

.
Hocam fan kısmını söktüğünde blok halinde ayrılıyorlar chipten. Fanları da soğutma bloğundan sökmene gerek yok. En azından benim rx470 için öyleydi diye hatırlıyorum. Youtube videolarından bakabilirisn. Bir çok kartın videosu mevcut. Pek de korkacak bişey yok.

Kartın bu sanırım.

Hocam fan kısmını söktüğünde blok halinde ayrılıyorlar chipten. Fanları da soğutma bloğundan sökmene gerek yok. En azından benim rx470 için öyleydi diye hatırlıyorum. Youtube videolarından bakabilirisn. Bir çok kartın videosu mevcut. Pek de korkacak bişey yok.

Yok hocam hiç yapmadığımı belirtmek istedim sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri