RTX 3070 Tİ Aorus sıcaklık testi kasa yüzünden yüksek

beşyüz

80+
Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar elimde frisby 8890g kasa var bu kasanın ön tarafında ki üç fandan ortadaki bozuk çalışmıyor üsteki iki fanda bozuk o da çalışmıyor geriye kalan 3 fan çalışıyor ve bu yüzden sanırım kart 82 dereceleri görüyor yani ben öyle düşünüyorum kartı yeni aldım kart aorus master 3070 Tİ sizce sorun ekran kartında mı yoksa kasadan dolayı mı böyle kartın içi açılmamıştı açıp bakımlarını yaptık bu arada uzay montajda bakımsız hali 2. fotoğraftaki furmark testinde bu şekilde
1. fotoğraft benim kasamın içindeki testi
1748818847205.webp
1748818771803.webp

Hocam 3 fanlı master modelimiz? Eğer öyleyse biraz fazla geldi

3070 ti ise normaldir ama kaliteli bir macun bakımıyla 72-73 lere kadar düşüyor diye biliyorum
3000 serisi ekran kartlarında o ısılar çok problem yapmaz yüksek tdpli versiyonlarında tabii ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde macunla blok iyice temas ediyormu miktarı doğrumu o önemli olan

bi açın eğer macun gpu nun üzerinden yayılıp kenarlara süzüldüyse normaldir

aşırı sıvı macun olunca durmuyo üzerinde kayıyo kenarlara bendee aynı sorun vardı hem kaliteli hem bi tık katı bir macun aldım düzeldi

Hocam 3 fanlı master modelimiz? Eğer öyleyse biraz fazla geldi
evet sorun maalesef ki bozuk fanlı frisby kasa yüzünden önemli olan fanları çalışmıyor ve zaten kasanın içine hava girmiyor bu yüzden bu derecelere çıkıyor karta yeni bakım yapıldı zaten onun yerine grafikleri biraz kısarak kartı 62-65 derecelere getirdim en yakın sürede kasayı değiştireceğim

Geri