Ekran kartı sıcaklığı normal mi?

İstersen Nebi Akgün'den optimizasyon ayarı izle kartı daha düşük güçte çalıştırıp aynı performansı alabiliyorsun.
Bu şekilde içim rahat hocam. Teşekkür ederim.

hocam 3 fanlı model daha serin çalışması lazım aslında öyle değil mi ? ben mi yanlışım ?
Serin çalışıyor zaten hocam. Full yükte fan hızı %70'de 72 derecede çalışıyor kart. Daha ne kadar serin olabilir ki?

Boşta 35-37 derecelerde çalışıyor. Bu gün DL The Beast'de afterburner üzerinden test edeyim dedim bu değerleri verdi. Normalin çok üstünde değil mi? Kasamın camı dahi açıkken bu değerleri almak biraz korkutmadı değil. Ekran kartı modelim RTX 5070 colorfull battleax 3 fanlı.

TLOU2'de ise 70-73 derecelerde geziyor. Sanırım DL The Beast'de bir anormallik var.
rx 580 kullanırken sabit 79 derecede kullanıyordum 70-73 sıcak mı ki :D

rx 580 kullanırken sabit 79 derecede kullanıyordum 70-73 sıcak mı ki :D
İlk başta 70-73 değildi işte sıkıntı orada hocam. Fanlar çok yavaş dönerken 85-86 dereceleri gördüm konuyu dikkatli okursanız anlarsınız.

Serin çalışıyor zaten hocam. Full yükte fan hızı %70'de 72 derecede çalışıyor kart. Daha ne kadar serin olabilir ki?
3 fanlıya göre bir tık kötü aslında benim rx7800xt sapphire pulse 2 fanlı 75 dereceleri geçmiyor %60 fan e ama bir gigabyte windforce ve eagle değil tabii ki onlar rezalet çünkü.

3 fanlıya göre bir tık kötü aslında benim rx7800xt sapphire pulse 2 fanlı 75 dereceleri geçmiyor %60 fan e ama bir gigabyte windforce ve eagle değil tabii ki onlar rezalet çünkü.
Hocam ben MSI ventus rtx 4060'dan geçtim kart 77 dereceden aşağı düşümüyordu. 65-70 dereceler benim için bulunmaz nimet.

Hocam ben MSI ventus rtx 4060'dan geçtim kart 77 dereceden aşağı düşümüyordu. 65-70 dereceler benim için bulunmaz nimet.
65-70 zaten standart/düşük sayacağımız sıcaklıklar pek kafaya takmalık bir şey yok.

Yani bu dediklerinizi yapabilsem yaparım hocam zaten ama bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fan control diye bir uygulama yükledim birazdan onu deneyeceğim hocam.

Fanları 1600rpm'e getirince değerler bu şekle geldi hocam. Sorun fan hızındaymış demek ki? %50 fan hızında 77 derecede çalışıyor Furmark'da.
evet suan guzel oldu kartın sıcaklıgı

bende de red devıl 6700xt var 70ı de benımkı gecmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,072
Üyeler
183,517
Son üye
en7swz
Geri