Ekran kartı Sıcaklıklarınız ne durumda?

bakım mı yapıcan ne yapıcaksan yap knk o sıcaklıklar fazla ben,m kart hiç değişmedi o sıcaklıkları görmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

as reis
en yakın zamanda yapacağım fakat çok üşeniyorum. Biraz da korkuyorum aslında. Pc baştan aşağıya topluyorum fakat ekran kartının içini açmaya tırsıyorum. Tehlikeli sıcaklıklar mı bunlar?

1753296772066.webp

Sizin kart
*as

Agalar Havalar o kadar sıcak ki soğuk suyla duş alırken bile terliyoruz nerdeyse. Böyle havalarda ekran kartınızın sıcaklığı ne önceki havalara göre ne kadar fark etti ne kadar sıcaklıkta çalışıyor merak ettim.

Benim rtx4060ti kartım 69 derece üstünü görmemişti hiç. Geçen sıcaklığa bakayım dedim 73 74e oldu direkt oyuna girer girmez. 75 76 e kadar yolu vardı belki kapattım çok dikkat dağıttığı için.
asus prime 5070 şuan pubg oynuyorum full grafikler 60 derece

en yakın zamanda yapacağım fakat çok üşeniyorum. Biraz da korkuyorum aslında. Pc baştan aşağıya topluyorum fakat ekran kartının içini açmaya tırsıyorum. Tehlikeli sıcaklıklar mı bunlar?

Alıntıyı görüntüle

Sizin kart
88 90 a kadar tehlikeli değil. 75 ve altında kalması ideal diye biliyorum. Bence çok anladığın bir şey değilse kartı kurcalama bozabilirsin

88 90 a kadar tehlikeli değil. 75 ve altında kalması ideal diye biliyorum. Bence çok anladığın bir şey değilse kartı kurcalama bozabilirsin
az çok anlıyorum fakat uzman değilim tabii ki.

biraz kötü 80 derece altında olması işlemci içinde ekran kartı içinde iyi aksi takdirde ömür açısından kısalır bu durum ekran kartı ve işlemciye göre değişir düşük segment modeller için yüksek sıcaklıklar baya kötü kaliteden yoksun olduklarından dolayı

Boşta 39-41 Yükte 58-60 derece. Yaz için geçerli, kışın - 5 derece ortalama.

biraz kötü 80 derece altında olması işlemci içinde ekran kartı içinde iyi aksi takdirde ömür açısından kısalır bu durum ekran kartı ve işlemciye göre değişir düşük segment modeller için yüksek sıcaklıklar baya kötü kaliteden yoksun olduklarından dolayı
Asus turbo modeline sahibim. Kalitesiz değildir herhalde

max 75'i gördüm

Bakma ihtiyacı bile duymadım işi ne ısınsın.

Asus prime 5070 yükte 63 derece

Geri