Ekran kartı Sıcaklıklarınız ne durumda?

Talha-

80+
Reaksiyon skoru
171
Agalar Havalar o kadar sıcak ki soğuk suyla duş alırken bile terliyoruz nerdeyse. Böyle havalarda ekran kartınızın sıcaklığı ne önceki havalara göre ne kadar fark etti ne kadar sıcaklıkta çalışıyor merak ettim.

Benim rtx4060ti kartım 69 derece üstünü görmemişti hiç. Geçen sıcaklığa bakayım dedim 73 74e oldu direkt oyuna girer girmez. 75 76 e kadar yolu vardı belki kapattım çok dikkat dağıttığı için.

Agalar Havalar o kadar sıcak ki soğuk suyla duş alırken bile terliyoruz nerdeyse. Böyle havalarda ekran kartınızın sıcaklığı ne önceki havalara göre ne kadar fark etti ne kadar sıcaklıkta çalışıyor merak ettim.

Benim rtx4060ti kartım 69 derece üstünü görmemişti hiç. Geçen sıcaklığa bakayım dedim 73 74e oldu direkt oyuna girer girmez. 75 76 e kadar yolu vardı belki kapattım çok dikkat dağıttığı için.
6700XT nitro+ var Adana'da yaşıyorum odada klima vs. çalışmıyor. Maksimumda 81 gördüm.

genel olarak kaç derecelerde çalışıyordu ne kadar etkiledi bu hava
Genel olarak 70 üstünü görmüyordu ve gündelik işlerimde,dizi izlerken veya osu oynarken 50 dereceyi geçmiyordu ve fan bile çalışmıyordu. Ama şuan stokta bile bazen fan aktif oluyor. Tahminen 10 küsur derece etkiledi diyebilirim.

yanıyorsun fuat abeh

senin sıcaklıklar baya kötü yeni bir karta göre hiç macun değiştirdin mi benim 4 senelik sapphire rx5600xt kartım var 78 79 derecelerde geziyor bu yaz normalde 73 72 hiç termal macun değişimi yapmadım aldığımdan bu yana fabrikasyon macun var kaliteli diye değiştirmiyorum 4 sene oldu bu sıcaklıklar bence iyi

yanıyorsun fuat abeh
Oyuna giremez hale geldık bu sıcaktan. Evde dursan oyun oynayamıyorsun dışarı çıksan terliyorsun ne lanet bir mevsim bu aga. Kış mevsimi adamın dibidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

senin sıcaklıklar baya kötü yeni bir karta göre hiç macun değiştirdin mi benim 4 senelik sapphire rx5600xt kartım var 78 79 derecelerde geziyor bu yaz normalde 73 72 hiç termal macun değişimi yapmadım aldığımdan bu yana fabrikasyon macun var kaliteli diye değiştirmiyorum 4 sene oldu bu sıcaklıklar bence iyi
Ekran kartını hiç açmadım orjinal macun duruyor zaten yeni. Geçen aylarda tozunu aldım fanlarda o kadar. 69 Dereceyi görmüyordu zaten bu havada 73 74 gördüm işte bana normal geldi. Birde kartta overclock var o da etkiliyordur biraz

gtx 1060 82 derece gördüm

60-63 falan maksimum. Çoğunlukla onu da görmüyor.

360mm sıvı soğutmalı ekran kartı. 6900 XT Sapphire Toxic.

Gençler sa
1753296617539.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,115
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri