Ne alaka kankaFotoğraf veya Video atma imkanınız var mı? Ekran kartının güç kablolarını sökün yeniden takın(varsa). BIOS pilini sökün ardından 15 saniye sonra yeniden takın.
Nasıl? Sorun var mı yok mu öğrenmeye çalışıyorum. Normal bir durum değil mi?Ne alaka kanka![]()
Bios pili falan ne uğraştırıyosun kanka çocuğu. Herkeste var o ışık gereksiz bios pilini çıkarmaya çalışırken bişey olucak simdi olan arkadaşın pcye olacak ne gerek varNasıl? Sorun var mı yok mu öğrenmeye çalışıyorum. Normal bir durum değil mi?
PSU güç kablosunu çıkardıktan sonra yanmıyorsa sıkıntı yok. Ekran kartı güç göstergesi gibi geldi bana.Anakartım Asus prime b450mk 2 pc kapalı durumdayken bile ekran kartı slotunun yanındaki plastikten sarı ışık yanıp sönüyor normal midir bilgim yok
Kardeşim normal diyoruz inanmıyorsun. Git itopyaya geri götür bozukmuş seninkisiii ne diyelimSistem donanım arşivi v4.5 ışık yanıp sönüyor sürekli olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fotoğraf olarak bu var
güç kablosunu sökünce nasıl yanmasını bekliyorsun ki o voltaj koruma ışığıPSU güç kablosunu çıkardıktan sonra yanmıyorsa sıkıntı yok. Ekran kartı güç göstergesi gibi geldi bana.
Ciddi misin?güç kablosunu sökünce nasıl yanmasını bekliyorsun ki o voltaj koruma ışığı
Anakartın ses çıkışlarının orada da varmış o ışıktan. Başka forumlarda Bios üzerinden ayarlandığı söylenmiş. Efekt yapması için koyulduğu söylenmiş.Anakartım Asus prime b450mk 2 pc kapalı durumdayken bile ekran kartı slotunun yanındaki plastikten sarı ışık yanıp sönüyor normal midir bilgim yok
bu foto ne olm kavaklıdere cin düğünüSistem donanım arşivi v4.5 ışık yanıp sönüyor sürekli olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fotoğraf olarak bu var