Ne gereği var. Dünya alem sıcak olduklarını biliyor.
Ama aynı kategoride olmaları da doğru değilBen yinede sıvıdan saydım. illa eklenecekse Tier S olmamalı. Strix ile Matrıx arası az fark var
Benim arkadaşımın EVO olmayan Dual ı valorantta 83 dereceEvo modeldir o. Benim arkadaştada DUAL var. 80 derece
KFA2 ile Galax aynı firma zaten ama XFX eklenebilirdi. Colorfula bence gerek yok.
1- Bu listeye GALAX'ın KFA2 olduğunu bilmeyenler de bakacakGalax = KFA2
Diğerlerini koymaya üşendim gibi gibi
Colorful modelleri söyle bakem madem.1- Bu listeye GALAX'ın KFA2 olduğunu bilmeyenler de bakacak
2-Colorful hakkında bilgi edinmek isteyen de bakacak
3-Üşeniyorsan böyle bir rehber yapma
O açıdan demedim ama.Ama aynı kategoride olmaları da doğru değil
ROG Strix i alt kategoriye de atmak doğru değil
Fanboyluk yaparaktan Tier S de bulunması daha iyi olur derim ki fanboyluk yapmasam da öyle
dışarıdan fanlı kapalı devre soğutması olmadığı için sıvı soğutma demek hiç doğru değil hocam.
Mantıken normal ekran kartlarındaki ısı boruları da sıvı soğutma kategorisine giriyor dediğinize göre
BattleAX modelleri var, onlar dışında TR'De olan yok zaten. Onu koysan yeter, yabancı biri burası yerine Reddit'te aratacağından sadece TR'de olanları koymak daha mantıklı, üst seviye sınırlı üretimler hariç.Colorful modelleri söyle bakem madem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O açıdan demedim ama.
OlsunColorful modelleri söyle bakem madem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O açıdan demedim ama.
Evo modeldir o. Benim arkadaştada DUAL var. 80 derece
Koyayım mademBattleAX modelleri var, onlar dışında TR'De olan yok zaten. Onu koysan yeter, yabancı biri burası yerine Reddit'te aratacağından sadece TR'de olanları koymak daha mantıklı, üst seviye sınırlı üretimler hariç.
RX500 değilde RX5000 için var.Evo değil. RX 580 için Evo model var mı ondan bile emin değilim.