MT_SKYDOLİNG
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Ekran kartı mı ve driver ları ı güncelledim am minecraft ta siyah ekran veriyor nedeni ne olabilir
Siyah ekran dediğiniz heryer siyah gözüküyorsaEkran kartı mı ve driver ları ı güncelledim am minecraft ta siyah ekran veriyor nedeni ne olabilir
Nasıl yapıcamSiyah ekran dediğiniz heryer siyah gözüküyorsa
Minimap level ini 0 veya 1 yapın.
Minecraft açıldığında direk siyah ekran ilemi karşılaşıyorsunuz yoksa Harita yüklendiğindemi heryer siyah gözüküyor ?Nasıl yapıcam
Minecraft lunchera açarken hesap bilgileri girmeden direk siyah ekran la karşılaşıyorumMinecraft açıldığında direk siyah ekran ilemi karşılaşıyorsunuz yoksa Harita yüklendiğindemi heryer siyah gözüküyor ?
Eğer direk siyan ekran ile karşılaşıyorsanız tam ekran modundan çıkın.
Oyunu yeniden kurmayı deneyin. Olmassa driver güncellemelerini tekrardan kontrol edinMinecraft lunchera açarken hesap bilgileri girmeden direk siyah ekran la karşılaşıyorum
Yaptım herşeyi format attım hepsini yeniden yaptımOyunu yeniden kurmayı deneyin. Olmassa driver güncellemelerini tekrardan kontrol edin
Ekran kartınızın güncellemesini geri çekin. Belki yeni güncelleme ile ilgili sıkıntı vardır.Yaptım herşeyi format attım hepsini yeniden yaptım