Neler Yeni

Yardım Ekran kartı sorunu

Quatro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hüseyin Engin
Selamlar lenovo ideapad 100 kullanıcısıyım ve ekran kartım geforce 920m.ama nvidia denetim masasında intel hd graphic 5500 gözüküyor aygıt yöneticisinde de iki tane gözüküyor. Bu ne demek? Oyunlarda fpsimi düşürürmü ?

ventioNN

80+ Platinum
oyunlarda 920m kullanıyorsundur. sorun olmaz,driverlarını güncelle sadece.

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Selamlar lenovo ideapad 100 kullanıcısıyım ve ekran kartım geforce 920m.ama nvidia denetim masasında intel hd graphic 5500 gözüküyor aygıt yöneticisinde de iki tane gözüküyor. Bu ne demek? Oyunlarda fpsimi düşürürmü ?
driverları yükledinizmi?

beytullsh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
beytullah
normal de ılk ekran kartını kullanırsın 3d uygulamalarda oyunlarda kısacası yüksek performans gerektiren yerlerde geforce devreye girer nvıdıa denetim masasından 3d ayarların yönetilmesı kısmından sadece ilk ekran kartını yada sadece geforce u seçebilir benim tavsiyem bırkac araştırma yaparak ayarlarında ufak değişiklerle fps ini yükseltebilirsin (youtube unlost tavsiyemdir)

Top Bottom