Neler Yeni

Ekran Kartı Stoklarının/Mining İşinin Son Durumu Nedir?

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar iyi günler. Ortalama 1 aydır pek fazla takip etmiyorum bu sorunu. Bazı kişiler haziran ayında az da olsa bir rahatlama olacak falan deniyordu ancak sistemlere baktığım zaman daha da pahalandığını görüyorum. Ben de sistem alacağım ancak uzun bir süre beklemeyi düşünüyorum. Belki seneye bu zamanlarda falan almayı planlıyorum. Ne zaman düzelir tahminlerinizi merak ediyorum ve bu son durum nedir, önemli kişilerden açıklama geldi mi söylerseniz sevinirim. Gerçekten herkes çok zor durumda. Kimse bilgisayar alamıyor resmen.

G.P.U

80+ Silver
3070ti ve 3080ti direk çözülemez şekilde mining kısıtlı ve yeni üretilicek kartlarda mining kısıtlamalı olacak gibi

Oyuncu kartı yerine mining kartları çıktı ve sadece 8gb vramle 3090 dan çok daha fazla kazım yapabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

2022 n8n nisan ayına kadar stok sorunun bitmeyeceğini öngörebiliriz

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
2.El sitelerinde kartların fiyatlarında düşüşler var .
Birkaç hazır sistemin fiyatları da baya uygun şu aralar ama genel piyasa hala yüksek.

KirliKill

80+ Silver
Arkadaşlar iyi günler. Ortalama 1 aydır pek fazla takip etmiyorum bu sorunu. Bazı kişiler haziran ayında az da olsa bir rahatlama olacak falan deniyordu ancak sistemlere baktığım zaman daha da pahalandığını görüyorum. Ben de sistem alacağım ancak uzun bir süre beklemeyi düşünüyorum. Belki seneye bu zamanlarda falan almayı planlıyorum. Ne zaman düzelir tahminlerinizi merak ediyorum ve bu son durum nedir, önemli kişilerden açıklama geldi mi söylerseniz sevinirim. Gerçekten herkes çok zor durumda. Kimse bilgisayar alamıyor resmen.
@Etheryum nasılsın krdsm umarım 100 doların altına inersin krdsm senin yüzünden ps4'e bağımlı kaldım PC TOPLAYAMIYORUMĞĞ ULAN DÜŞ ARTIK DÜÜÜÜÜŞ !!!!!!!

HoYeon Jung

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3070ti ve 3080ti direk çözülemez şekilde mining kısıtlı ve yeni üretilicek kartlarda mining kısıtlamalı olacak gibi

Oyuncu kartı yerine mining kartları çıktı ve sadece 8gb vramle 3090 dan çok daha fazla kazım yapabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

2022 n8n nisan ayına kadar stok sorunun bitmeyeceğini öngörebiliriz
Piyasanın komple ne zaman düzelir? Tahmininiz benim için değerli :)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Biraz iyileşti bence piyasa. 9.5K ya RTX 2060 lı hazır sistemler bulunmaya başladı, RTX 2060ın kendisini de 7K bandına bulur olduk.

Tabi hala çok kötü piyasa.

HoYeon Jung

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.El sitelerinde kartların fiyatlarında düşüşler var .
Birkaç hazır sistemin fiyatları da baya uygun şu aralar ama genel piyasa hala yüksek.
Yani hocam 13.000TL'ye RTX 3060 sistemler görürken şimdi 16.000TL civarında da görüyorum.

YiğitAysul

80+ Silver
Komple düzelmesi uzun sürer fakat şuanda biraz fiyatlarda düşme var

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Yani hocam 13.000TL'ye RTX 3060 sistemler görürken şimdi 16.000TL civarında da görüyorum.
Şahsen benim gördüğüm öyle değil, şuan 12000TL'ye 3060 Sistem var.

HoYeon Jung

80+ Gold
Şahsen benim gördüğüm öyle değil, şuan 12000TL'ye 3060 Sistem var.

Doğrudur hocam. Gerçekten evet, fiyatları düşmüş. O sistemlerin neden öyle olduğunu anlamadım. Ki detaylı bir araştırma yapmadım. Sadece PC Tavsiyesi konularında görmüştüm bu fiyatlara. Teşekkürler.

Top Bottom