Neler Yeni

Ekran kartı sürücüsü çöktü! RTX 2060.

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
sorununu nasıl çözdün bendede oluyor o hata
Eski sürüme döndüm daha sonra nvdia ile konuştum temiz kurulum yaptırdılar öyle yaptım şuan güncel halini kullanıyorum bir sıkıntı yok ama sıkıntı olursa yine önce ki sürüme dönerim. Kısaca sağlam sürüme dönmen gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan Karaağaç
Eski sürüme döndüm daha sonra nvdia ile konuştum temiz kurulum yaptırdılar öyle yaptım şuan güncel halini kullanıyorum bir sıkıntı yok ama sıkıntı olursa yine önce ki sürüme dönerim. Kısaca sağlam sürüme dönmen gerekiyor
ben sağlam sürümdeyim ama yinede crash yiyorum sürücü çöktü hatası veriyor

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
ben sağlam sürümdeyim ama yinede crash yiyorum sürücü çöktü hatası veriyor
senin sağlam sürüm dediğin son sürümdür. bende ondaydım aynı hatayı yedim. sonra gittim eski sürüme hatta ilk sürüme döndüm sıkıntı olmadı. sonra nvidianın sitesinden tekrar sürücü indirip temiz kurulum yaptım bir sorun olmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan Karaağaç
senin sağlam sürüm dediğin son sürümdür. bende ondaydım aynı hatayı yedim. sonra gittim eski sürüme hatta ilk sürüme döndüm sıkıntı olmadı. sonra nvidianın sitesinden tekrar sürücü indirip temiz kurulum yaptım bir sorun olmadı.
peki hangi ekran kartını kullanıyorsun ve nasıl indiricem önceki sürümü ve nekadar önceki sürümü indiricem nolur yardım et

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
peki hangi ekran kartını kullanıyorsun ve nasıl indiricem önceki sürümü ve nekadar önceki sürümü indiricem nolur yardım et
başlıkta yazdım zaten ekran kartını. nvdia rtx 2060. sürücü geri çevirmek için önce aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle de eğer ekran kapanıp açılırsa filan eski sürüme döne. bilgisayarı yeniden başlat. sürümünü kontrol et. eğer olmadıysa ekran kartı sitesinden istediğin eski bir sürücüyü indir ve temiz kurulum yap.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Aynı sorunu zaman zaman Valorantta bende yaşıyorum.En son dün yaşadım.

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Aynı sorunu zaman zaman Valorantta bende yaşıyorum.En son dün yaşadım.
bende ilk önce valorantta yaşadım dediğim gibi. Önce valorantın saçma sapan güncelleme hatalarından sandım çünkü önceki pc de başıma geldi. Ama sonra r6 da denedim. Orda ekran kartı sürücüsü çöktü demedi ama direk kapattı ubisoft hata verdi. Daha sonra bende eski sürücüye geçerek çözüm buldum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan Karaağaç
bende ilk önce valorantta yaşadım dediğim gibi. Önce valorantın saçma sapan güncelleme hatalarından sandım çünkü önceki pc de başıma geldi. Ama sonra r6 da denedim. Orda ekran kartı sürücüsü çöktü demedi ama direk kapattı ubisoft hata verdi. Daha sonra bende eski sürücüye geçerek çözüm buldum.
bütün eski sürücülere geçiyorum tek tek deniyorum nvidianın https://www.nvidia.com.tr/drivers/beta bu sitesinden en öncekinden hepsinde hata veriyor şuan 460.79 u deniyeceğim napmam gerekiyor ya :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin ekran kartında rtx 2060 galiba hangi driver sürümündesin şuan sölermisin bana ?

Son düzenleme:

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
bütün eski sürücülere geçiyorum tek tek deniyorum nvidianın https://www.nvidia.com.tr/drivers/beta bu sitesinden en öncekinden hepsinde hata veriyor şuan 460.79 u deniyeceğim napmam gerekiyor ya :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin ekran kartında rtx 2060 galiba hangi driver sürümündesin şuan sölermisin bana ?
temiz kurulum yapıyormusun kurarken ? kurulum yaparken custom ve bir seçenek daha olur ordan custom seçip temiz kurulum yap seçeneğini seç.

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
ondan önce hangisini yükledin sorun çözüldü 400 kaçı yükledin çözüldü bana o lazım
lütfen*-*
ben ondan öncesini gidip kendim indirmedim aygıt yöneticisinden güncelle diyince otomatik olarak ilk aldığım haline döndü. Alalı zaten çok olmadı pc yi.

Top Bottom