Neler Yeni

Ekran kartı takıcam destek gerekiyor ....

Bir Türk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet
arkadaşlar Powercolor 8gb RX7600 Fıghter Rx 7600 8g-F Gddr6 128BIT Pcıe 4.0 ekran kartını satın aldım kendim montaj etmek zorundayım şehire uzakta yaşıyorum . yardımcı olmanız lazım eski ekran kartımda pin girişi yoktu direk takmıştım ama yeni aldığım ekran kartında pin girişi var sanırım pin kablosunu nerden çıkarıp takmam gerekiyor yanlış bişey yapmak istemiyorum yeni aldım yanlış bişey yapıp bişey olmasın istiyorum detaylı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler ...

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
AuF
Ekran kartını anakarta oturttuğunuzdan emin olduktan sonra, anakarttan gelen PCI-E kablosunuz ekran kartına takacaksınız. Büyük ihtimalle PSU'dan 2 tane 8li pin çıkıyordur. hangisini taktığınız fark etmez ama üstünde PCI-E yazdığından emin olun. Eğer 1 kablo üzerinde 2 tane 8 pin varsa ve yetişiyorsa PSU'ya yakın olanı takın, yetişmezse uzak olanı takabilirsiniz.
6. dakikadan itibaren izleyin

Bir Türk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartını anakarta oturttuğunuzdan emin olduktan sonra, anakarttan gelen PCI-E kablosunuz ekran kartına takacaksınız. Büyük ihtimalle PSU'dan 2 tane 8li pin çıkıyordur. hangisini taktığınız fark etmez ama üstünde PCI-E yazdığından emin olun. Eğer 1 kablo üzerinde 2 tane 8 pin varsa ve yetişiyorsa PSU'ya yakın olanı takın, yetişmezse uzak olanı takabilirsiniz.
6. dakikadan itibaren

ÇOK TEŞEKKÜRLER <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,610
Üyeler
167,528
Son üye
Tacion
Top Bottom