Ben denedim 8 kere bip sesi geldi bu ne oluyorİşlemci ne ?
Açmayı denedim fanlar fln döndü ama 8 kere bip geldi bu anakartın takılmadığı içinmi geliyorİşlemciniz apu değil büyük ihtimalle görüntü gelmez.
Açılır ama hata verip kapanır. En azından benim PCI-E kablom çıktığında öyle demiştiBen denedim 8 kere bip sesi geldi bu ne oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açmayı denedim fanlar fln döndü ama 8 kere bip geldi bu anakartın takılmadığı içinmi geliyor
@crazyreign 8 kere bip sesi gelmiş bu ne demek oluyor bakabilir misin ?Ben denedim 8 kere bip sesi geldi bu ne oluyor
Açmayı denedim fanlar fln döndü ama 8 kere bip geldi bu anakartın takılmadığı içinmi geliyor
Buyuk ihtimalle değil imkansız goruntu gelmesi ekran. Kartsizİşlemciniz apu değil büyük ihtimalle görüntü gelmez.
8 kısa bip - Bellek okuma/yazma hatası - Sistem video bağdaştırıcısı eksik veya belleği hatalı. Video kartını çıkarın ve tekrar takın. Mümkünse ekran kartını farklı, çalıştığından emin olduğumuz farklı bir ekran kartı ile değiştirip deneyin@crazyreign 8 kere bip sesi gelmiş bu ne demek oluyor bakabilir misin ?
Ekran kartı alması gerekiyor yoksa açılmayacakBuyuk ihtimalle değil imkansız goruntu gelmesi ekran. Kartsiz
8 kısa bip - Bellek okuma/yazma hatası - Sistem video bağdaştırıcısı eksik veya belleği hatalı. Video kartını çıkarın ve tekrar takın. Mümkünse ekran kartını farklı, çalıştığından emin olduğumuz farklı bir ekran kartı ile değiştirip deneyin
Aynen öyleEkran kartı alması gerekiyor yoksa açılmayacak.