4N1L3RK3N
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Anıl
Dostlar yakın zamanda konu açmıştım, yeni bir pc toplama için RX 470 4GB 256 Bit ekran kartımı kullanarak birde 600W+ Bronze PSU ile işlemci anakart ram ve M2 SSD güncellemesi ile verim alabilirmiyim diye yardımcı oldunuz ve tavsiyeleriniz doğrultusunda şu pcyi topladım.
i5 12400F 2x8 16GB Team Force Vulcan Asus H610M-K Kioxia 500GB M2 SSD
Ekran kartımı bütçem el vermediği için değiştiremeyeceğimi, şimdilik RX470 ile idare edeceğimi söylemiştim. Elime bir miktar para geçti ve ekran kartıda almaya karar verdim.
Bütçem 8.000TL üstüne maalesef cıkamıyorum sınırları zorlayarak bu bütçeye ulaştım. Sizlerin tavsiyesi doğrultusunda ekran kartı alacağım, bu pc için hangi ekran kartını önerirsiniz.
Oynadığım oyunlar: USKO, CSGO, ConquerorBlade, God Of War.
Başka oyun oynamıyorum FPS düşkünü değilim OverClock falan bilmem yapmakda istemiyorum. pc ısınıp kasma yapmasın darboğaz olmasın benim için yeterli.
i5 12400F 2x8 16GB Team Force Vulcan Asus H610M-K Kioxia 500GB M2 SSD
Ekran kartımı bütçem el vermediği için değiştiremeyeceğimi, şimdilik RX470 ile idare edeceğimi söylemiştim. Elime bir miktar para geçti ve ekran kartıda almaya karar verdim.
Bütçem 8.000TL üstüne maalesef cıkamıyorum sınırları zorlayarak bu bütçeye ulaştım. Sizlerin tavsiyesi doğrultusunda ekran kartı alacağım, bu pc için hangi ekran kartını önerirsiniz.
Oynadığım oyunlar: USKO, CSGO, ConquerorBlade, God Of War.
Başka oyun oynamıyorum FPS düşkünü değilim OverClock falan bilmem yapmakda istemiyorum. pc ısınıp kasma yapmasın darboğaz olmasın benim için yeterli.