Ekran Karti Tavsi̇yesi̇ İçi̇n Yardima İhti̇yacim Var

4N1L3RK3N

80+
Reaksiyon skoru
4
Dostlar yakın zamanda konu açmıştım, yeni bir pc toplama için RX 470 4GB 256 Bit ekran kartımı kullanarak birde 600W+ Bronze PSU ile işlemci anakart ram ve M2 SSD güncellemesi ile verim alabilirmiyim diye yardımcı oldunuz ve tavsiyeleriniz doğrultusunda şu pcyi topladım.
i5 12400F 2x8 16GB Team Force Vulcan Asus H610M-K Kioxia 500GB M2 SSD

Ekran kartımı bütçem el vermediği için değiştiremeyeceğimi, şimdilik RX470 ile idare edeceğimi söylemiştim. Elime bir miktar para geçti ve ekran kartıda almaya karar verdim.
Bütçem 8.000TL üstüne maalesef cıkamıyorum sınırları zorlayarak bu bütçeye ulaştım. Sizlerin tavsiyesi doğrultusunda ekran kartı alacağım, bu pc için hangi ekran kartını önerirsiniz.
Oynadığım oyunlar: USKO, CSGO, ConquerorBlade, God Of War.
Başka oyun oynamıyorum FPS düşkünü değilim OverClock falan bilmem yapmakda istemiyorum. pc ısınıp kasma yapmasın darboğaz olmasın benim için yeterli.

Dostlar yakın zamanda konu açmıştım, yeni bir pc toplama için RX 470 4GB 256 Bit ekran kartımı kullanarak birde 600W+ Bronze PSU ile işlemci anakart ram ve M2 SSD güncellemesi ile verim alabilirmiyim diye yardımcı oldunuz ve tavsiyeleriniz doğrultusunda şu pcyi topladım.
i5 12400F 2x8 16GB Team Force Vulcan Asus H610M-K Kioxia 500GB M2 SSD

Ekran kartımı bütçem el vermediği için değiştiremeyeceğimi, şimdilik RX470 ile idare edeceğimi söylemiştim. Elime bir miktar para geçti ve ekran kartıda almaya karar verdim.
Bütçem 8.000TL üstüne maalesef cıkamıyorum sınırları zorlayarak bu bütçeye ulaştım. Sizlerin tavsiyesi doğrultusunda ekran kartı alacağım, bu pc için hangi ekran kartını önerirsiniz.
Oynadığım oyunlar: USKO, CSGO, ConquerorBlade, God Of War.
Başka oyun oynamıyorum FPS düşkünü değilim OverClock falan bilmem yapmakda istemiyorum. pc ısınıp kasma yapmasın darboğaz olmasın benim için yeterli.

bugün incehesap cuma günü indirimleri var oraya bakmanı öneririm oradan bir şey çıkmazsa bu karta bakabilirsin

İşlemci intel olduğu için Nvidia destekli bi kart almalısın diyenlerde oldu bununla bir alakası varmı? 6600XT bildiğim kadarı ile AMD destekli yanlışım olabilir çok konulara hakim değilim.

İşlemci intel olduğu için Nvidia destekli bi kart almalısın diyenlerde oldu bununla bir alakası varmı? 6600XT bildiğim kadarı ile AMD destekli yanlışım olabilir çok konulara hakim değilim.
Öyle bir şey yok amd kartı intel işlemcide de kullanabilirsin AMD işlemcide de Nvidia kullanabilirsin.

öyle bir olay yok dostum öyle diyenlerin 0 bilgi sahibi olup konuşuyorlar intel işlemcili kasaya nvdia kartıda takılır amd kartı da amd işlemcili sisteme amd de de takılır nvidia kartıda

Teşekkür ediyorum hepinize O zaman 6600XT alıp geçiyorum fazla düşünmüyorum. Sadece markası önemlimidir? Şuan en ucuz Sapphire var 6600XT olarak markası önemli ise ona göre bir seçimde bulunayım.

6650xt yi bekle. bu akşam 10 da indirim gelebilir.

6650xt yi bekle. bu akşam 10 da indirim gelebilir.
tamamdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk 800 daha ekleyip şu kartı alırsan tadından yenmez https://www.akakce.com/ekran-karti/...0g-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,1100814549.html
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üstelik bu kartın rakibi 3060ti
Dostum bütçeyi çok zorlayarak yukarıları çıktım fakat arasında oldukça fazla fark varsa 6600 veya 6650 ile biraz daha borca batabilirim fakat gerçekten değmesi lazım. Gerçekten değer diyor musunuz? 5-10 FPS oynayacaksa hiç gerek yok zaten sınırları zorladık oldukça..

6600xt veya 6700xt 6600xt alacaksan Sapphire Nitro var 7000e atılan kartların hepsi kötü fp açısından. Nitro hem iyi model hem çok ucuz

dostum 6700xt seni 6650xt den en kötü 1 yıl daha fazla götürür yani sonuca gelirsek rdr2 gta5 gibi vram e yüklenen oyunlarda çok fark olmaz ama vram e yüklenmeyen oyunlarda 10-12 fps fark olabilir bana sorarsan 6700xt almak daha mantıklı

Geri