ben satiyorum da kargoyla gonderemem zaten. oneri olsun diye fotograf olarak attim. rx 580 yani 2000 liraya alinacak en uygun kart bulabilirsen gtx 1060 alSiz satıyorsunuz sanırım
Rx 580 gtx 1060 dan kötü mü yoksa rx580 lerin çoğu miningde kullanılmış olduğu için mi dedinizben satiyorum da kargoyla gonderemem zaten. oneri olsun diye fotograf olarak attim. rx 580 yani 2000 liraya alinacak en uygun kart bulabilirsen gtx 1060 al
kafaya kafaya sayilirlar. mining riskinden dolayi 1060 dedim ama 1060la da mining yapan var tabiRx 580 gtx 1060 dan kötü mü yoksa rx580 lerin çoğu miningde kullanılmış olduğu için mi dediniz
Ya tabi 2gb üstü çoğu ekran kartında mining yapıldı ama rx serilerinde genellikle mining adı ile anıldığı için daha çok göze batar hale geldi. Teşekkür ederim bakacağım 1060 serisine de.kafaya kafaya sayilirlar. mining riskinden dolayi 1060 dedim ama 1060la da mining yapan var tabi
580e hic bakma demiyorum illa ki vardir temizi. Ozellikle aciklama kisimlarina bak hani oyunla ilgili fps sonuclarini falan yazan kisiler genelde senin benim gibi oyuncu kisiler oldugu icin mining riski az oluyor.Ya tabi 2gb üstü çoğu ekran kartında mining yapıldı ama rx serilerinde genellikle mining adı ile anıldığı için daha çok göze batar hale geldi. Teşekkür ederim bakacağım 1060 serisine de.
Tamamdır hocam sağolun.580e hic bakma demiyorum illa ki vardir temizi. Ozellikle aciklama kisimlarina bak hani oyunla ilgili fps sonuclarini falan yazan kisiler genelde senin benim gibi oyuncu kisiler oldugu icin mining riski az oluyor.
1060 bak tatmin edecek birsey bulamazsan bide rx 580lere bak
Fiyata göre değişir mesela ben 1600e asus dual rx 5500xt buldum yarın almaya gideceğim ucuz kovalaman lazımTamamdır hocam sağolun.
Valla güzel bulmuşsunuz inşallah bir sıkıntısı yoktur hocam. Dediğiniz gibi sürekli bakalak olmamız lazım.Fiyata göre değişir mesela ben 1600e asus dual rx 5500xt buldum yarın almaya gideceğim ucuz kovalaman lazım
Deneyip alacağım mutlaka her testini yapıyorum satıcı güven verdi bana. Güven vermeyen kaba satıcılarla da alış veriş yapmıyorum geneldeValla güzel bulmuşsunuz inşallah bir sıkıntısı yoktur hocam. Dediğiniz gibi sürekli bakalak olmamız lazım.