Ekran kartı tercihi/Tavsiyesi Alabilir miyim ?

Sovbidal

80+
Reaksiyon skoru
9
Herkese selam, Eşimle co-op oyun oynamak için bilgisayar toplayacağım inşallah. 1080p full hd de (belki 2k çıkarımda çokda önemli değil benim için) high ve ultra ayarlarda hemen hemen bütün oyunları 60FPS altı düşmeden (KASMADAN DONMADAN) oynayabileceğim bir ekran kartı arıyorum.

örnek olarak oyunlarda şu şekilde;
Farming similator 25
the sons of the forest
the forest
call of the wild
cs:Go 2
saints row serisi
sniper elite serisi
Battlefield 1 ve 6
cal of duty eski serilerden (bu seri efsane benim için.)
valorant
Biraz MC

gibi gibi arkadaşlar

B580 var aklımda vrami 12Gb çünkü ve fiyatı makul geliyor bunu harici düşüncelerini paylaşın lütfen.

Herkese selam, Eşimle co-op oyun oynamak için bilgisayar toplayacağım inşallah. 1080p full hd de (belki 2k çıkarımda çokda önemli değil benim için) high ve ultra ayarlarda hemen hemen bütün oyunları 60FPS altı düşmeden (KASMADAN DONMADAN) oynayabileceğim bir ekran kartı arıyorum.

örnek olarak oyunlarda şu şekilde;
Farming similator 25
the sons of the forest
the forest
call of the wild
cs:Go 2
saints row serisi
sniper elite serisi
Battlefield 1 ve 6
cal of duty eski serilerden (bu seri efsane benim için.)
valorant
Biraz MC

gibi gibi arkadaşlar

B580 var aklımda vrami 12Gb çünkü ve fiyatı makul geliyor bunu harici düşüncelerini paylaşın lütfen.
Mümkünse piyasada bulabilecğeim FİYAT PERFORMANS KARTI olsun dostlarım.

20K baya pahalı bir kartmış başka önerin varmı veya bu ekran kartıa işlemci önerisi ? ve anakart ?
bu ekran kartı için 20 k gayet uygun bir fiyat bence işlemci olarakda r5 7500f veya r5 7600 anakrt farketmez uygun bir anakart bulursan al gitsin

20K baya pahalı bir kartmış başka önerin varmı veya bu ekran kartıa işlemci önerisi ? ve anakart ?
Vatan gece indirimlerinde 16-17 bin bandına düşebiliyor.

Vatan gece indirimlerinde 16-17 bin bandına düşebiliyor.
Sapphire markaya güvenemiyorum Sapphire ekran akrtım vardı arıza verdi siyah ekran, internette de çok dolaşıyor bu arıza sapphire de, aksi halde sapphire çok havalı görünüyor gözüme 0:)

başka kart önerisi yapabilicek var mı acaba ? nvdia olarka mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sapphire markaya güvenemiyorum Sapphire ekran akrtım vardı arıza verdi siyah ekran, internette de çok dolaşıyor bu arıza sapphire de, aksi halde sapphire çok havalı görünüyor gözüme 0:)

başka kart önerisi yapabilicek var mı acaba ? nvdia olarka mesela
2.ELDEN TOPLU SİSTEM ALSAM HANGİ EKRAN KARTINI ÖNERİRSİNİZ ?

Son düzenleme:
Geri