gavanoz 80+ Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 274 Bugün, 05:51 #1 Ekran kartıma bakım yapmayı düşünüyorum. rx6800 xt nitro+ ekran kartını kullanıyorum. termal ped olarak temudan 1mm kalınlığında pedlerden sipariş verdim. yeterli olur mu. öneri varsa direk link atabilirsiniz
Ekran kartıma bakım yapmayı düşünüyorum. rx6800 xt nitro+ ekran kartını kullanıyorum. termal ped olarak temudan 1mm kalınlığında pedlerden sipariş verdim. yeterli olur mu. öneri varsa direk link atabilirsiniz
ÇağdaşKsK 80+ Bronze Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1,357 Dahası Reaksiyon skoru 514 İsim Çağdaş Alkan 8 dakika önce #2 gavanoz yazmış: Ekran kartıma bakım yapmayı düşünüyorum. rx6800 xt nitro+ ekran kartını kullanıyorum. termal ped olarak temudan 1mm kalınlığında pedlerden sipariş verdim. yeterli olur mu. öneri varsa direk link atabilirsiniz Devamı için tıklayın... Kartın hotspot sıcaklığı çok yüksek değil ise petleri değişmene gerek yok hocam, gpu sıcaklığı için termal macun değişimi yapsan yeter
gavanoz yazmış: Ekran kartıma bakım yapmayı düşünüyorum. rx6800 xt nitro+ ekran kartını kullanıyorum. termal ped olarak temudan 1mm kalınlığında pedlerden sipariş verdim. yeterli olur mu. öneri varsa direk link atabilirsiniz Devamı için tıklayın... Kartın hotspot sıcaklığı çok yüksek değil ise petleri değişmene gerek yok hocam, gpu sıcaklığı için termal macun değişimi yapsan yeter