Garantisi devam ediyordur, teknik servise sorgulatın. Vatan ile iletişime geçip bilgi alın. Malwarebytes kullanabilirsiniz virüs taraması için.sistem 3 aylık sıfır aldım vatandan
Mesaj otomatik birleştirildi:
önerdiğiniz virus tarama varsa tarayayım hemen
sıkıntı ekran kartında mı yoksa genel olarak donma için mi söyledinizsıkıntı var sistemde müşteri temsilcisi ile iletişime geçin daha önceden bu konıu ile alakalı konu açmışsanız onu kanıt olarak gönderin
onu bilemeyiz kilit ekranına dönmesi normal değil karttan olsa genelde tamamen sistem donar hiçbir fonksiyon çalışmazsıkıntı ekran kartında mı yoksa genel olarak donma için mi söylediniz
evet götüreceğim zaman kolluyorum sadece biraz uzakta vatanGarantisi devam ediyordur, teknik servise sorgulatın. Vatan ile iletişime geçip bilgi alın. Malwarebytes kullanabilirsiniz virüs taraması için.
zaten şöyle bir anda her şey donuyor 10-15 dk beklersem kilit ekranına dönüyor büyük ihtimal tekrar başlıyor yanionu bilemeyiz kilit ekranına dönmesi normal değil karttan olsa genelde tamamen sistem donar hiçbir fonksiyon çalışmaz
Götürün hocam, en iyisi.evet götüreceğim zaman kolluyorum sadece biraz uzakta vatan
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten şöyle bir anda her şey donuyor 10-15 dk beklersem kilit ekranına dönüyor büyük ihtimal tekrar başlıyor yani
evet kartı satışa koydum zaten başka alıcam 4070 süperde de mi aynı sorun varevet bi genel tarama yapsınlar genede sorun siz kart ısınıyor 4070 en çok ısınan 4000 serisi kart iade alırlarsa iade edin
ne demekkteşekkürler hocam destek için
2 fanlı tüm 4070 superler ısınıyor sana tavsiyem o kartı sattıktan sonra 4060ti veya 3000 serisinden bir kart alma onun yerine 7800xt vs bak nvidia 3000 serisinde sıkıntı yaşatmaya başlattı driverdan sonra siyah ekran çözünürlük hataları vs mesela ben geçici olarak tv kullanıyorum 75hz 1080p ama driver yükleyince 60hze düşüyorevet kartı satışa koydum zaten başka alıcam 4070 süperde de mi aynı sorun var
3 fanlı 4070 süper olursa daha iyi olur amd ekran kartları kullanmak istemiyorum daha önce sorun yaşadım çünkü elim gitmiyor.2 fanlı tüm 4070 superler ısınıyor sana tavsiyem o kartı sattıktan sonra 4060ti veya 3000 serisinden bir kart alma onun yerine 7800xt vs bak nvidia 3000 serisinde sıkıntı yaşatmaya başlattı driverdan sonra siyah ekran çözünürlük hataları vs mesela ben geçici olarak tv kullanıyorum 75hz 1080p ama driver yükleyince 60hze düşüyor
580 mi kullandın yada 57003 fanlı 4070 süper olursa daha iyi olur amd ekran kartları kullanmak istemiyorum daha önce sorun yaşadım çünkü elim gitmiyor.