Ekran Kartı Tutacağı (Destek) Önerisi

DrWaterbender

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
273
Ekran kartının boş kısmında hafif bir eğilme var araştırdığım kadarıyla genel bir durum ama ben rahatsız oldum bunun için önerisi olan var mı :)

Bunu kullanan var mı işe yarıyor mu?

Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz? GTX 1080 Rog strix kullanan arkadaşım bile bükülme olsa bile gram sorun vs yaşamadı hâlâ. Yani bu bükülme sorun değil. O 170₺ ye bir yemek yiyin emin olun daha mutlu olursunuz.

Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz? GTX 1080 Rog strix kullanan arkadaşım bile bükülme olsa bile gram sorun vs yaşamadı hâlâ. Yani bu bükülme sorun değil. O 170₺ ye bir yemek yiyin emin olun daha mutlu olursunuz.
SAPPHIRE Radeon RX 5500 XT PULSE OC 4GB
Asus ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING

Ekran kartları bunlar bir sorun olacağı için değil bir çok kişi genel bir durum olduğundan bir sorun yaşamadığından bahsetmiş zira arkaya vidalıyoruz zaten de pc başına geçtiğimde gözüm sürekli oraya kayıyor o yüzden 2 sistemede alacağım yüksek ihtimal ^^

Adana kebap akar
Kesinlikle, o paraya ilk cağ daha sonra adana daha sonra pide ya da etli ekmek gömerdim. En son ise künefe ile masamı taçlandırırdım.

SAPPHIRE Radeon RX 5500 XT PULSE OC 4GB
Asus ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING

Ekran kartları bunlar bir sorun olacağı için değil bir çok kişi genel bir durum olduğundan bir sorun yaşamadığından bahsetmiş zira arkaya vidalıyoruz zaten de PC başına geçtiğimde gözüm sürekli oraya kayıyor o yüzden 2 sistemede alacağım yüksek ihtimal ^^
Senin yerinde olsam yapmazdım ama sen bilirsin. Açıkçası hangi destek daha iyidir bilmiyorum.

Kesinlikle, o paraya ilk cağ daha sonra adana daha sonra pide ya da etli ekmek gömerdim. En son ise künefe ile masamı taçlandırırdım.

Senin yerinde olsam yapmazdım ama sen bilirsin. Açıkçası hangi destek daha iyidir bilmiyorum.
Eyvallah saolasın cevapladığın için, işe ne derece yarıyor kullanıcı yorumu kararımı belirleyecek sanırım

Sana miss gibi taktik veriyorum iyi dinle, ekran kartının ekstra güç pinini takarken, üst taraftan getir sonra pini taktığın zaman kablosunu gerginleştir, böylece bükülmenin önüne geçersin.

Hocam ayrıca anakart nedir bazı anakartlarde genelde üst segment anakartlarda kırılmaların bükülmelerin önüne geçmek için PCI slotu metal oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ayrıca anakart nedir bazı anakartlarde genelde üst segment anakartlarda kırılmaların bükülmelerin önüne geçmek için PCI slotu metal oluyor.
Bende bu bilgiyi kendim alınca öğrendim TUF B450M gaming plus aldım dedim sitesine bir bakayım baktım metal PCI slotu var.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,282
Üyeler
189,822
Son üye
dogan4445
Geri