Yardım (Mesajı oku) Ekran kartı destek aparatı lazım

Ona değdirmeden yaparsın ya, fanın çerçevesine değse yeter zaten düşündüğün kadar baskı olmuyor tutucu ve ekran kartında minicik altına destek atıyor aşağı verirse kendini kart inmesini engelliyor gibi
onceki sayfalarda fana sıkıntı yapar diyen oldu da ondan sordum cercevesine denk getirsem sorun olmaz diye dusunmustum bende. aluminyum almaya degermi

onceki sayfalarda fana sıkıntı yapar diyen oldu da ondan sordum cercevesine denk getirsem sorun olmaz diye dusunmustum bende. aluminyum almaya degermi
Yok ya dinleme :D Mekanik bir parça değil bu ne sıkıntısı olcak :D Bende alu var aliexpten almıştım 60tlye ama açıkçası ne aldığının önemi yok estetiğini beğendiğini al geç

Yok ya dinleme :D Mekanik bir parça değil bu ne sıkıntısı olcak :D Bende alu var aliexpten almıştım 60tlye ama açıkçası ne aldığının önemi yok estetiğini beğendiğini al geç
peki hocam bu arkadasin onerdikleri nasil sence

İkisi de iyidir. Elimde var ekstra, istersen sana gönderebilirim. GB-002 modeli var bende.

Anakarta takıyorsun bunları.

2 yıl once almıstım bundan trde 50 TL'ye anakarta monte edılıyor gpu arkasında kalıyor ve gözükmüyor hala varmıs almak ıstersen bualbılırsın
1755528965748.webp

1755528610366.webp

herhangi bi markanınkini alsam farkedermi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o lian li biraz pahalı gibi o iki üç parça için
Ben eskiden plastik boru parçayı kesip öyle kullaniyodum beleş gayette iş görüyor

Geri