Yardım (Mesajı oku) Ekran kartı destek aparatı lazım

tamamdır teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasalarımız aynı olmadığına göre benim öneriye ihtiyacım var :D
Amazonda vardı sanki ama şekli L gibi değil çubuk gibi altı sanırım mıknatıslı civatasi var yukarı kaldırıp kastırıyorsun

Akvaryum kasaya geçtim ve kasanın alt kısmında da fanlar var ekran kartının tam altına denk geliyor hepsi. Bende ekran kartı biraz esnediği için ileride sıkıntı çıkarmasın diye destek aparatıyla sabitlemek istiyorum nasıl yapmalıyım sizce önerilerinizi bekliyorum her şey siyah renkte. ekran kartım asus prime 5070. bütçe en fazla 300 lira 3d baskılı aparatlar kırılıyormuş galiba doğrumu bu arada

Alıntıyı görüntüle
Bulabildiğin en ucuz al bi fark yok. Kalemle, somunla tutturan arkadaşlarım var. Ben aliexpten 70tlye almıştım %60 vergi öncesi.

Bulabildiğin en ucuz al bi fark yok. Kalemle, somunla tutturan arkadaşlarım var. Ben aliexpten 70tlye almıştım %60 vergi öncesi.
3d baskılı olanlar yerine aynı tipteki alüminyum hallerini almama gerek varmı? biraz sağlamlık ve estetik dursun istiyorum amacım o.

benzer tipte bunların alüminyumlu hali var ama daha fazla par vermeye değermi bilmiyorum

3d baskılı olanlar yerine aynı tipteki alüminyum hallerini almama gerek varmı? biraz sağlamlık ve estetik dursun istiyorum amacım o.

benzer tipte bunların alüminyumlu hali var ama daha fazla par vermeye değermi bilmiyorum
Estetik duranı al geç o zaman bi sorun yaşamıyorsun çok sert durmuyor altında zaten ucundan destek oluyor düşerse diye.

Gözüne hangisi hoş gelirse çek bencede

Estetik duranı al geç o zaman bi sorun yaşamıyorsun çok sert durmuyor altında zaten ucundan destek oluyor düşerse diye.
fanların üstüne binmesi sıkıntı yaparmı

fanların üstüne binmesi sıkıntı yaparmı
Fanlar değil ekran kartı kenarı temas ediyor tutucu ile. Fana değerse dönmez.

Benim lianli kasada kendinden tutucu var mesela ama fana temas ediyor fan dönmüyor o yüzden harici kullanıyorum

Benim lianli kasada kendinden tutucu var mesela ama fana temas ediyor fan dönmüyor o yüzden harici kullanıyorum
yok hocam fan derken alttaki kasa fani

yok hocam fan derken alttaki kasa fani
Ona değdirmeden yaparsın ya, fanın çerçevesine değse yeter zaten düşündüğün kadar baskı olmuyor tutucu ve ekran kartında minicik altına destek atıyor aşağı verirse kendini kart inmesini engelliyor gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,728
Üyeler
183,331
Son üye
non_E_fehan38
Geri