ıslak çalışmadığı sürece psu hariç hepsi çalışıyor
ıslak çalışmadığı sürece psu hariç hepsi çalışıyor
burda kimse yıkasın demiyor zaten, ufacık sudan ekran kartı bozulmaz diyoruz
Bu iş oyuncak değil, garantisi yok. Çok büyük ihtimalle kısa devre olacaktır.
Parçalarıma güveniyorum diyen başına iş açmak isteyen buyursun yıkasın.
Önceki yorumlara bakarsan foşur foşur yıka diyen var.burda kimse yıkasın demiyor zaten, ufacık sudan ekran kartı bozulmaz diyoruz
Brom aşırı kirli boardları babam yıkardı kurutur tiner banyosu sonrası 0 gibi çalışırdı . Elektronik ıslak çalışmadığı yada iyi kurutulduğu sürece yıkanabilir .Sen git tüm anakartı yıka, ekran kartını yıka, işlemcini yıka, RAMlerini yıka öyle video at.
Örn: Nejdet ustaBrom aşırı kirli boardları babam yıkardı kurutur tiner banyosu sonrası 0 gibi çalışırdı . Elektronik ıslak çalışmadığı yada iyi kurutulduğu sürece yıkanabilir .
(Babam 37 senelik elektronik ustası )
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saf suyla yıkarsanız bir şey olmaz genelde. Ben musluk suyu ile yıkanmamasını söylüyorum. Musluk suyunun saflığı bozulduğu için elektrik iletkenliği kazanabiliyor.Brom aşırı kirli boardları babam yıkardı kurutur tiner banyosu sonrası 0 gibi çalışırdı . Elektronik ıslak çalışmadığı yada iyi kurutulduğu sürece yıkanabilir .
(Babam 37 senelik elektronik ustası )
Örn: Nejdet usta
E tiner banyosuda boşuna değil sondada tiner banyosu yaptırarak kalan kalıntıyı temizliyorsun .Saf suyla yıkarsanız bir şey olmaz genelde. Ben musluk suyu ile yıkanmamasını söylüyorum. Musluk suyunun saflığı bozulduğu için elektrik iletkenliği kazanabiliyor.
bisey olmazkasayı temizlerken babam ekran kartının üstüne çok hafif sürdü ıslak mendili direk kuru bezle sildim herhangi bir sıkıntı olur mu kasayı açtım şu an normal çalışıyor?
Birşeyi ne kadar sök tak okadar laçka hurda olur. Önerim eğer çok tozlu değilse 1-2 senede bir temizlik öneririm. Yoğun tozlu ortamsa 1 senede bir yapmanızı öneririm .her kasayı açtığımda her yeri ıslak mendille temizliyorum ben ekran kartı üstü altı dahil sadece iç parçalara ve anakarta değdirmeyeceksin
Bunu yazmamdaki sebep 4060 çıkalı 1 sene ancak oldu ki çıktığı gibi almadığına göre sistem en fazla 6-7 aylık .Birşeyi ne kadar sök tak okadar laçka hurda olur. Önerim eğer çok tozlu değilse 1-2 senede bir temizlik öneririm. Yoğun tozlu ortamsa 1 senede bir yapmanızı öneririm .
Sana cevaben yazmışım kazayla fakat sanada öneririrm .her kasayı açtığımda her yeri ıslak mendille temizliyorum ben ekran kartı üstü altı dahil sadece iç parçalara ve anakarta değdirmeyeceksin