Neler Yeni

Ekran kartı uygulaması siliniyor

Spong3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Meriç PAT
Son 1-2 haftadır olan bir olay. Ekran kartı uygulamasını kurup bilgisayarı kapatıyorum bilgisayarı tekrar açtığım zaman ekran kartı uygulaması kendiliğinden siliniyor (MSİ RX570 ARMOR 4GB) ve bilgisayarda ekran kartına dair hiç bir iz kalmıyor yardımcı olursanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yunus
Başıma gelmişti çözüm bulamayıp bilgisayar'ı Formatlamıştım Tuhaf bir haftaydı Tavsiyem temiz bir işletim sistemine geçmen.

Spong3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Meriç PAT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başıma gelmişti çözüm bulamayıp bilgisayar'ı Formatlamıştım Tuhaf bir haftaydı Tavsiyem temiz bir işletim sistemine geçmen.
Bilgisayara format attım internet hızım birazcık yavaş üstüne bir kaç yüksek boyutlu oyun indirdim sıfırlama işlerine bir daha girmezsem aşırı iyi olur ama en son çare olarak deneyeceğim teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yunus
Rica ederim tabi ki ama Tavsiyem yedek disk almanız ya da 1 tb hdd var ise ikiye bölmeniz. her zaman sizin için daha iyisi olur gibi düşünüyorum.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Bilgisayara format attım internet hızım birazcık yavaş üstüne bir kaç yüksek boyutlu oyun indirdim sıfırlama işlerine bir daha girmezsem aşırı iyi olur ama en son çare olarak deneyeceğim teşekkürler
Pc de virüs taraması yapsaydınız keşke

Spong3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Meriç PAT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc de virüs taraması yapsaydınız keşke
1623417529582.png

Bir daha tarama yaptım bu ve bunun gibi bir kaç dosya daha çıktı sorun bunlar olabilir mi acaba ?

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
virüs olabilirmi tarama yapın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,982
Üyeler
163,419