Arkadaşlar merhaba , güncel olarak kullandığım ama nedense tam olarak tatmin olamadığım sistemim hakkinda sizlerden tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.
Sistemim ;
POWER SUPPLY : ASUS TUFF-GAMING 1000G 80 PLUS GOLD TAM MODÜLER
-ANAKART : MSI MAG TOMAHAWK B650 WIFI AM5 UYUMLU DDR5 6600MHZ
-EKRAN KARTI : ZOTAC NVIDIA GEFORCE RTX 4070TI TRINITY 12 GB 192 BIT GDDR6X OC -
-SIVI SOĞUTUCU : LİAN Lİ GALAHAD AIO UNI FAN SL 360 (3 dahili fan )
-KASA : LIAN LI PC-O11 DYNAMIC RAZER EDITION RGB TEMPERLİ CAM KASA
-KASA FANLARI : 6X-120MM LIAN LI BORA DIGITAL SPACE GREY RGB
-İŞLEMCİ : AMD RYZEN 5 7600X 6 ÇEKİRDEK 4.7GHZ -AKARTEK BİLİŞİM
-SSD : KINGSTON 1TB - FURY RENEGADE PCI.e 4.0 NVM M2 7300MB
-RAM : KINGSTON FURY BEAST DDR5 32 GB (2X16) 5600 MT/ CL36 (RGB)
İŞLETİM SİSTEMİ : win 10
Genel olarak league of legends , god of War , Str6 , black desert ve diğer bazı single player oyunlar oynuyorum.
Herhangi bir overclok işlemi yapmadım , ilginç bir şekilde sıcaklık ortalama 73 derecede seyrediyor ve ara ara mavi ekran yiyorum , çökmeler oluyor , sanki uyumsuz bir şeyler var emin olamıyorum. Sizlerden de bir görüş almak istedim , Monitörümde monster aryond a32 240 Hz.
Ekran kartına daha uygun bir işlemci mi almalıyım konusunda gidip geliyorum hazır indirimler de varken. Dediğim gibi sizdeyim şimdiden teşekkürler
Sistemim ;
POWER SUPPLY : ASUS TUFF-GAMING 1000G 80 PLUS GOLD TAM MODÜLER
-ANAKART : MSI MAG TOMAHAWK B650 WIFI AM5 UYUMLU DDR5 6600MHZ
-EKRAN KARTI : ZOTAC NVIDIA GEFORCE RTX 4070TI TRINITY 12 GB 192 BIT GDDR6X OC -
-SIVI SOĞUTUCU : LİAN Lİ GALAHAD AIO UNI FAN SL 360 (3 dahili fan )
-KASA : LIAN LI PC-O11 DYNAMIC RAZER EDITION RGB TEMPERLİ CAM KASA
-KASA FANLARI : 6X-120MM LIAN LI BORA DIGITAL SPACE GREY RGB
-İŞLEMCİ : AMD RYZEN 5 7600X 6 ÇEKİRDEK 4.7GHZ -AKARTEK BİLİŞİM
-SSD : KINGSTON 1TB - FURY RENEGADE PCI.e 4.0 NVM M2 7300MB
-RAM : KINGSTON FURY BEAST DDR5 32 GB (2X16) 5600 MT/ CL36 (RGB)
İŞLETİM SİSTEMİ : win 10
Genel olarak league of legends , god of War , Str6 , black desert ve diğer bazı single player oyunlar oynuyorum.
Herhangi bir overclok işlemi yapmadım , ilginç bir şekilde sıcaklık ortalama 73 derecede seyrediyor ve ara ara mavi ekran yiyorum , çökmeler oluyor , sanki uyumsuz bir şeyler var emin olamıyorum. Sizlerden de bir görüş almak istedim , Monitörümde monster aryond a32 240 Hz.
Ekran kartına daha uygun bir işlemci mi almalıyım konusunda gidip geliyorum hazır indirimler de varken. Dediğim gibi sizdeyim şimdiden teşekkürler