Neler Yeni

Ekran kartı ve fiyatları

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mert
Düşüş bekliyor musunuz veya indirim gelicek mi 6600 gibi kartlara herkesi yoruma bekliyorum sohbet amaçlı bir konu .

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Şuanda indirim var bakalım inşallah devamı gelir dahada düşer inşallah

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanda indirim var bakalım inşallah devamı gelir dahada düşer inşallah
Dolar dolar …. Türk gençleri çok çekti tam her şey iyi olcak diyoruz başımızdakiler..

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
AMD tarafında yüksek kartların fiyatları MSRP fiyatlarına yaklaştı, NVIDIA tarafında hala yüksek benim gözümde. Daha çok fazla bir düşüş beklemiyorum açıkçası. Zaten dolar da yükselmeye devam ediyor, maaşlara da zam yakındır. Bence çok geç kalmadan TL borçlanıp almak lazım, diğer OEM ürünleri zaten düşmüyor onlar yükselmeye devam.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
AMD tarafında yüksek kartların fiyatları MSRP fiyatlarına yaklaştı, NVIDIA tarafında hala yüksek benim gözümde. Daha çok fazla bir düşüş beklemiyorum açıkçası. Zaten dolar da yükselmeye devam ediyor, maaşlara da zam yakındır. Bence çok geç kalmadan TL borçlanıp almak lazım, diğer OEM ürünleri zaten düşmüyor onlar yükselmeye devam.
Şuan dip fiyat Max bence rx 6800xt 13k görür oda çok zor gibi diğer türlü daha düşüş olmaz bence bu bile yeterli

• Beğen
Reaksiyonlar: sa9a

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Kart belki düşer ama diğer bileşenler düşmez, uçar. Ona göre hareket edin. Paranız varsa diğer ekipmanlarınıza yatırın. Ekran kartı işine kimse akıl sır erdiremez

Top Bottom