Neler Yeni

Ekran kartı ve Hazır sistem fiyatları

Corf09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Batuhan
Arkadaşlar artık bilgisayarsızlıktan kafayı yemek üzereyim. Ekran kartı fiyatları düşer mi sizce sanki son 1 ayda biraz fiyatlar aşağıya doğru geliyor. Donanım arşivi youtube kanalında güzel sistem çıkar mı bekleyelim mi? Yoksa daha düşmez daha da yükselmeden ne alacaksan al mı dersiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
Arkadaşlar artık bilgisayarsızlıktan kafayı yemek üzereyim. Ekran kartı fiyatları düşer mi sizce sanki son 1 ayda biraz fiyatlar aşağıya doğru geliyor. Donanım arşivi youtube kanalında güzel sistem çıkar mı bekleyelim mi? Yoksa daha düşmez daha da yükselmeden ne alacaksan al mı dersiniz
Bence sitelerdeki uçuk ekran kartı fiyatlarının tek nedeni BitCoin madencilerinin işini zorlaştırmak. Özelliklede ekran kartı fiyatına sistem satan siteler bunu yapınca anlıyoruz. Abdullah abi yeni video atar mı bilmem ama İtopya gibi sitelerin hazır sistemlerine bakarsın işlemci ve ekran kartı isimlerini YouTube'de aratıp performanslarını öğrenebilirsin. Böylece kendine göre sistem bulabilirsin. (Kasadaki parçaları kendi isteğine değiştirebildiğin için bence en iyisi İtopya)

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
misfit
Bayramdan sonra yeni bir sistem gelecek dedi Abdullah abi, %99 Ağustos ayında göreceğiz. Fiyatlar hafiften düşüyor ama 2022'ye kadar normal fiyatlar göreceğimizi düşünmüyorum. Yeni gelecek sistemde 1650S görürüz diye tahmin ediyorum ama stok az sayıda olacaktır, 1650S şahsen pek göremiyorum piyasada. Öncekilerde hep 1660S ve RTX2060 gördük.

Úrsula Corberó

80+ Bronze

rookie27

80+ Gold
Bence bekleme al gitsin.
Piyasa düzelmesi için en erken 5 ay var beklerim diyorsan senin bileceğin iş
Mesaj otomatik birleştirildi:

YTD bu arada

Corf09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha 10 dakika önce açtım üyeliği daha önce ne kadar açıldı bu konular bilmiyorum. Bu konuyu açmamın sebebide bitcoin fiyatı 30 bindem 34 bine geldi tekrardan yükselir diye korkuyorum :D

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Beni neden etiketliyorsun, anlamıyorum. Sana atmadım kızgını?
Her gün bu konulardan açılıp duruyor. Kimse kesin bir şey diyemez, artacak deriz alır fiyatlar düşer. Azalacak deriz bekler, fiyatlar artar.
İsteyen istediği konuyu açar kardeş buna sen karışmazsın git sen de aç belki önceki konulardan sağlıklı bilgi edinememiş yeni konu açma gereği duymuş konuya bakmak zorunda da değilsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
Bayramdan sonra yeni bir sistem gelecek dedi Abdullah abi, %99 Ağustos ayında göreceğiz. Fiyatlar hafiften düşüyor ama 2022'ye kadar normal fiyatlar göreceğimizi düşünmüyorum. Yeni gelecek sistemde 1650S görürüz diye tahmin ediyorum ama stok az sayıda olacaktır, 1650S şahsen pek göremiyorum piyasada. Öncekilerde hep 1660S ve RTX2060 gördük.
gittikçe sistemlerdeki ekran kartı modelleri düşüyor

daha 10 dakika önce açtım üyeliği daha önce ne kadar açıldı bu konular bilmiyorum. Bu konuyu açmamın sebebide bitcoin fiyatı 30 bindem 34 bine geldi tekrardan yükselir diye korkuyorum :D
Tek çare Elon Musk denen gavurun hesabını heklemek.

Corf09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Batuhan
Uygunsuz dil
gittikçe sistemlerdeki ekran kartı modelleri düşüyor

Tek çare Elon Musk denen gavurun hesabını heklemek.
ya o herif yüzünden ekran kartı alamıyoruz ****** her gün küfür ediyorum ben de bu kripto işi patlamadan önce borsalara merak salmıştım kripto paralar patlamadan alsam mı demiştim kendimce ama şimdi mecbur onun eline düştük :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
ya o herif yüzünden ekran kartı alamıyoruz ****** her gün küfür ediyorum ben de bu kripto işi patlamadan önce borsalara merak salmıştım kripto paralar patlamadan alsam mı demiştim kendimce ama şimdi mecbur onun eline düştük :D
seneye bitcoin fiyatları düşerse yine bir bitcoin dalgası olur diye tüm paramı bitcoin e yatırıcam

Penguen

80+ Silver
İsteyen istediği konuyu açar kardeş buna sen karışmazsın git sen de aç belki önceki konulardan sağlıklı bilgi edinememiş yeni konu açma gereği duymuş konuya bakmak zorunda da değilsin.
İsteyen istediği emojiyi atar o zaman, sen de buna karışamazsın.
Blok, o profili görür görmez bloklamalıydım.

Top Bottom