ErnGnc
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,777
- İsim
- Eren
elimde gtx750ti var gigabyte ın ek 6 pin güç girişi olan daha önce furmarkta sistem kendini kapatmıştı açtığımda ise pci-e 6 pin güç girişinin yanında olan smd tipi kondansatör den alev çıktı ama şuan sistem hala kullanılabiliyor o günden sonra kartı ilk kez stres testine soktum değerlere ise hw info üzerinden baktım
1. test 720p msaa kapalı yapıldı kart 39w ı geçmedi voltajı ise 1.09v u geçmedi tdp si düşük olmasına rağmen standart değerleri verdi kart
ama garip bir şekilde 2. testi 1080p 8x msaa ile yaptım kartın tdp si 30w a bile ulaşmadı ama voltajı 1.145v a ulaştı bu işte bir gariplik yok mu
750ti 720p testi fps değerleri neredeyse aynı
zaten önceden testte kart hasar alınca bir şüpheye düştüm sorun psu da mı yoksa ekran kartında mı diye sizce bu olay suçlunun kim olduğunu ortaya çıkartır mı
adet yerini bulsun @crazyreign @RevDeisDou @06ankaralı
1. test 720p msaa kapalı yapıldı kart 39w ı geçmedi voltajı ise 1.09v u geçmedi tdp si düşük olmasına rağmen standart değerleri verdi kart
ama garip bir şekilde 2. testi 1080p 8x msaa ile yaptım kartın tdp si 30w a bile ulaşmadı ama voltajı 1.145v a ulaştı bu işte bir gariplik yok mu
zaten önceden testte kart hasar alınca bir şüpheye düştüm sorun psu da mı yoksa ekran kartında mı diye sizce bu olay suçlunun kim olduğunu ortaya çıkartır mı
adet yerini bulsun @crazyreign @RevDeisDou @06ankaralı