Neler Yeni

Ekran kartı Vram sorunu, montitörde beyaz kareler oluşuyor

hasan5554

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Öztürk
1736536288240.png

normalde video ekliyecektim ama 5,2 mb lik videoyu büyük gördüğü için yükleyemedim mouse u ne zaman youtube da yorum sekmesinin üzerine getirsem ve yahutta video nun içinde ama sonlarında doğru çıkan kanalın kendisinin önerdiği videoların üzerine getirecek olsam bu şekilde ekran bozuluyor vram hatası olarak biliyorum ama hiç bir oyunda bunu yapmıyor 3dmark furmark occt yük altında da yapmıyor youtube a özel jumpscare yiyorum geceleri bir çözümü varmıdır ekran kartı rx7700xt

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
driverın stabil sürümü mü yüklü?

hasan5554

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet 24.12.1 versiyon adı. yayınlanma tarihi de 27.11.2024

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
bence ddu ile driverleri komple kaldır bidaha baştan yükle amd driverleri bazen bozuk yüklenebiliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence ddu ile driverleri komple kaldır bidaha baştan yükle amd driverleri bazen bozuk yüklenebiliyo
youtube dışında farklı yerlerde sorun oluyosada windows dosyalarınız bozuk olabilir. Geçen banada oldu ekran kartı çipi yanmış gibi görüntüler falan bozuluyordu çok araştırdım herşeyi denedim. En son format attım düzeldi meğer windows dosyaları bozukmuş

hasan5554

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Öztürk

youtube dışında farklı yerlerde sorun oluyosada windows dosyalarınız bozuk olabilir. Geçen banada oldu ekran kartı çipi yanmış gibi görüntüler falan bozuluyordu çok araştırdım herşeyi denedim. En son format attım düzeldi meğer windows dosyaları bozukmuş
tmm bir deneyeyim İnşallah yarın geri dönüş yaparım teşekkür ederim.

hasan5554

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Öztürk

doğrudur kardeşim ya eskiden gtx 1660 ti vardı bende aynı bundaki gibi ekran kare kare oluyodu ama onda yükteyken oluyodu pc fln kapanıyodu 3 5 defa format attım ddu ile sildim düzelmedi ümidi kestim 1 format daha attım düzeldi vurarak çalıştırmak gibi bişi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,814
Üyeler
164,916
Son üye
piareks
Top Bottom