sucukreizimiz
80+ Bronze
100 mbps internetim var bendede çamur gibi oluyor ankaradayım birde sunucularda yakınımda
harbi mi ya çok gaza geldim ekran kartı alsak 6-7bin tl biraz fazla geldi, bi kaç oyun oynayacağım görüntü çok mu kötü100 mbps internetim var bendede çamur gibi oluyor ankaradayım birde sunucularda yakınımda
hocam bazı oyunlarda güzel gibi ama değil bazı oyunlarda direk iğrenç boosteroid diye bir şey var onu öneririm kesinlikle 2 günlük denemesini almıştım eski bilgisayarda cam gibi görüntü lag sıfır her oyun var bide fena bişeyharbi mi ya çok gaza geldim ekran kartı alsak 6-7bin TL biraz fazla geldi, bi kaç oyun oynayacağım görüntü çok mu kötü
Geforce now da rdr2 yok knkArkadaslar selamlar soru temelde baslıktaki gibi, Elimde nakit yok ama taksitle rx 6600 almayı dusunuyordum. Okul ve işlerim sebebiyle çok yogun kullanmayacagımdan dolayı aklıma geforce now kullanabilecegim geldi. Rdr cyberpunk gibi oyunları oynamayı dusunuyorum. Sanırım geforce now icin oyunu satın almamız gerekiyor. Geforce now 6 ay icin aylık ortalama 125tl'ye denk gelecek sizce hangi türlü daha mantıklı olur?
Şahsen sistemim oyun oynatacak kadar iyi değilse GeForce Now kullanırım. Eğer elimde bütçe varsa kesinlikle sistemime yatırım yaparım.
Taksitli alacağınızı söylemişsiniz. Yani elinizde birikmiş paranız yok.
6 ayda değil 125 TL, 2500 TL'ye bile düzgün ekran kartı bulamazsınız.
Bu yüzden tıpkı fatura ödermiş gibi GeForce Now kullanmanızı öneririm.
Eğer vaktim olsaydı ve elimde oyun olsaydı şu an bile GeForce Now alırdım
girecek olursam yatırımlarımı bozdurup rx6600 alacağım fakat ilerde işler okul yoğunlaşinca bir ay falan oynayamayacagim zaman olacak bu yüzden çok sıcak bakamiyorum, zaten cs valo gibi oyunlari sistemim kaldiriyor ama storyli oyunlari da deneyimlemek istiyorum.Şahsen sistemim oyun oynatacak kadar iyi değilse GeForce Now kullanırım. Eğer elimde bütçe varsa kesinlikle sistemime yatırım yaparım.
Taksitli alacağınızı söylemişsiniz. Yani elinizde birikmiş paranız yok.
6 ayda değil 125 TL, 2500 TL'ye bile düzgün ekran kartı bulamazsınız.
Bu yüzden tıpkı fatura ödermiş gibi GeForce Now kullanmanızı öneririm.
Eğer vaktim olsaydı ve elimde oyun olsaydı şu an bile GeForce Now alırdım.
evet yokmuş, baktım şimdi. rdr olmasa da oynayabilecegim oyunlar varmis genelde ünlü oyunlari tercih ediyorum zaten goruntusu nasil olur acabaGeforce now da rdr2 yok knk
boosteroid geforce nowdan çok daha iyi biraz pahalı ama bütün oyunlar var haberiniz olsun tabi birkaç oyun olmayabilirgirecek olursam yatırımlarımı bozdurup rx6600 alacağım fakat ilerde işler okul yoğunlaşinca bir ay falan oynayamayacagim zaman olacak bu yüzden çok sıcak bakamiyorum, zaten cs valo gibi oyunlari sistemim kaldiriyor ama storyli oyunlari da deneyimlemek istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet yokmuş, baktım şimdi. rdr olmasa da oynayabilecegim oyunlar varmis genelde ünlü oyunlari tercih ediyorum zaten goruntusu nasil olur acaba
Ben bir ara geforce now kullandım internetim hızlı olduğundan dolayı gayet güzel bir şekilde oynamıştım ama parasını hakettiğini düşünmüyorumgirecek olursam yatırımlarımı bozdurup rx6600 alacağım fakat ilerde işler okul yoğunlaşinca bir ay falan oynayamayacagim zaman olacak bu yüzden çok sıcak bakamiyorum, zaten cs valo gibi oyunlari sistemim kaldiriyor ama storyli oyunlari da deneyimlemek istiyorum.
evet yokmuş, baktım şimdi. rdr olmasa da oynayabilecegim oyunlar varmis genelde ünlü oyunlari tercih ediyorum zaten goruntusu nasil olur acaba
1080p ultra ya da yüksekde oynuyabilirsin ben türknet kullandığım için farkı anlamıyorum ayrıca online oyunlar ağırlıklı oynuyacaksan çok tercih etmiyorum.Offline oyunlarda gecikme neredeyse pc ile aynıyken online oyunlarda çok az fark ettiriyor.100 mbps internete sahibim, kendi bilgisayarımda oynuyormuscasına performans veriyor mu? gecikme sıkıntı olmazsa iyi olur. Bir de görüntü kalitesi 1080p ultra da oynayabilir miyim?
cs valo'yu kendi pcmden oynayabilirim ekran kartım onlar icin yeterli ama aaa oyunlarda belirttigim gibi rdr gow falan goruntu kalitesi icin aklıma yattı bir tık. 1080p ultrada oynayabilir miyim bu saydıklarımı?