Neler Yeni

Ekran Kartı vs Geforce Now

sucukreizimiz

80+ Bronze
100 mbps internetim var bendede çamur gibi oluyor ankaradayım birde sunucularda yakınımda

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
100 mbps internetim var bendede çamur gibi oluyor ankaradayım birde sunucularda yakınımda
harbi mi ya çok gaza geldim ekran kartı alsak 6-7bin tl biraz fazla geldi, bi kaç oyun oynayacağım görüntü çok mu kötü

sucukreizimiz

80+ Bronze
harbi mi ya çok gaza geldim ekran kartı alsak 6-7bin TL biraz fazla geldi, bi kaç oyun oynayacağım görüntü çok mu kötü
hocam bazı oyunlarda güzel gibi ama değil bazı oyunlarda direk iğrenç boosteroid diye bir şey var onu öneririm kesinlikle 2 günlük denemesini almıştım eski bilgisayarda cam gibi görüntü lag sıfır her oyun var bide fena bişey

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Şahsen sistemim oyun oynatacak kadar iyi değilse GeForce Now kullanırım. Eğer elimde bütçe varsa kesinlikle sistemime yatırım yaparım.
Taksitli alacağınızı söylemişsiniz. Yani elinizde birikmiş paranız yok.
6 ayda değil 125 TL, 2500 TL'ye bile düzgün ekran kartı bulamazsınız.
Bu yüzden tıpkı fatura ödermiş gibi GeForce Now kullanmanızı öneririm.
Eğer vaktim olsaydı ve elimde oyun olsaydı şu an bile GeForce Now alırdım.

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Arkadaslar selamlar soru temelde baslıktaki gibi, Elimde nakit yok ama taksitle rx 6600 almayı dusunuyordum. Okul ve işlerim sebebiyle çok yogun kullanmayacagımdan dolayı aklıma geforce now kullanabilecegim geldi. Rdr cyberpunk gibi oyunları oynamayı dusunuyorum. Sanırım geforce now icin oyunu satın almamız gerekiyor. Geforce now 6 ay icin aylık ortalama 125tl'ye denk gelecek sizce hangi türlü daha mantıklı olur?
Geforce now da rdr2 yok knk

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
Şahsen sistemim oyun oynatacak kadar iyi değilse GeForce Now kullanırım. Eğer elimde bütçe varsa kesinlikle sistemime yatırım yaparım.
Eğer vaktim olsaydı ve elimde oyun olsaydı şu an bile GeForce Now alırdım

Eğer vaktim olsaydı ve elimde oyun olsaydı şu an bile GeForce Now alırdım.
girecek olursam yatırımlarımı bozdurup rx6600 alacağım fakat ilerde işler okul yoğunlaşinca bir ay falan oynayamayacagim zaman olacak bu yüzden çok sıcak bakamiyorum, zaten cs valo gibi oyunlari sistemim kaldiriyor ama storyli oyunlari da deneyimlemek istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geforce now da rdr2 yok knk
evet yokmuş, baktım şimdi. rdr olmasa da oynayabilecegim oyunlar varmis genelde ünlü oyunlari tercih ediyorum zaten goruntusu nasil olur acaba

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Ben geforce now tr ye gelmeden deneyimlemistim. Baya iyiydi o zaman , simdi turkcell les attirmis

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
piyasa şuan hafiftende iyiyken bi rx6400-6500xt gibi kartları kaçımayıp almak lazım.bendede geforcenow vardı oynanılcak çok oyun yok tabi hikaye oyuncusuysan çok iyi olur ama yine çok az oyun var.

sucukreizimiz

80+ Bronze
girecek olursam yatırımlarımı bozdurup rx6600 alacağım fakat ilerde işler okul yoğunlaşinca bir ay falan oynayamayacagim zaman olacak bu yüzden çok sıcak bakamiyorum, zaten cs valo gibi oyunlari sistemim kaldiriyor ama storyli oyunlari da deneyimlemek istiyorum.

evet yokmuş, baktım şimdi. rdr olmasa da oynayabilecegim oyunlar varmis genelde ünlü oyunlari tercih ediyorum zaten goruntusu nasil olur acaba
boosteroid geforce nowdan çok daha iyi biraz pahalı ama bütün oyunlar var haberiniz olsun tabi birkaç oyun olmayabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mazhar Ahmet
Uzun zamanlar GeForce NOW kullandım. Avrupa sunucularından ama. 100 Mbps KabloNet internet ile sorunsuz kullandım. Türkiye'den alacaksan eğer herhalde daha iyidir. Kullanmadığım için emin değilim.
Laptoplarda oldukça pratik şekilde kullanıldığı için çok rahat bir sistem. Ayrıca yama yapamıyorsunuz, Steam dışı mod yükleyemiyorsunuz bunu da aklınızda bulundurun. Türkçe yama yapamazsınız yani. Ama uzun zaman kullanmış birisi olarak öneririm.

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım

Ben bir ara geforce now kullandım internetim hızlı olduğundan dolayı gayet güzel bir şekilde oynamıştım ama parasını hakettiğini düşünmüyorum

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Emir Bayram
100 mbps internete sahibim, kendi bilgisayarımda oynuyormuscasına performans veriyor mu? gecikme sıkıntı olmazsa iyi olur. Bir de görüntü kalitesi 1080p ultra da oynayabilir miyim?

cs valo'yu kendi pcmden oynayabilirim ekran kartım onlar icin yeterli ama aaa oyunlarda belirttigim gibi rdr gow falan goruntu kalitesi icin aklıma yattı bir tık. 1080p ultrada oynayabilir miyim bu saydıklarımı?
1080p ultra ya da yüksekde oynuyabilirsin ben türknet kullandığım için farkı anlamıyorum ayrıca online oyunlar ağırlıklı oynuyacaksan çok tercih etmiyorum.Offline oyunlarda gecikme neredeyse pc ile aynıyken online oyunlarda çok az fark ettiriyor.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Bu tarz stream servisleri kendi sisteminde oynadığın kaliteyi şuanlık vermez ama 100 mbps internet varmış bir deneyebilirsin. Belki ara ara anlık gecikme olabilir. Görüntü kalitesi zaten kendi sisteminde oynadığın gibi olmaz ama idare eder.

Top Bottom