Monster kullanıyorum ekran kartları her zaman tam güç mü kullanır kendini. Mesela benimki forzada 40-50 arası kullanırken ets de 70-75 kullanıyor. Ama diğer videardakiyke ayni fps ye yakın alıyorum.
Forzada bundna 10fps falan düşük alıyorum bu da 8 gb ramden. Ayni laptobun 16gb lik bir versiyonuna sahip bir tanıdık var bu forumdan tanıştık onunlada tam videodakiyle ayni aliyor. Demem o ki her zaman tam watt kullanmaz degilmi?
Monster kullanıyorum ekran kartları her zaman tam güç mü kullanır kendini. Mesela benimki forzada 40-50 arası kullanırken ets de 70-75 kullanıyor. Ama diğer videardakiyke ayni fps ye yakın alıyorum.
Forzada bundna 10fps falan düşük alıyorum bu da 8 gb ramden. Ayni laptobun 16gb lik bir versiyonuna sahip bir tanıdık var bu forumdan tanıştık onunlada tam videodakiyle ayni aliyor. Demem o ki her zaman tam watt kullanmaz degilmi?
Aynı sorunları yaşayan arkadaşlar var denk geliyorum rtx 3060 da hiç bir sorun yok
Sebebi de mux switch diye bir donanım parçası varmış 3050 serilerine koymuyor üreticiler o yüzden
Anladığım o ki bu lanet rtx 3050 serisi alınmaz laptoplar da ya bi insan bu kadar mı çile çeker
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı sorunları yaşayan arkadaşlar var denk geliyorum rtx 3060 da hiç bir sorun yok
Sebebi de mux switch diye bir donanım parçası varmış 3050 serilerine koymuyor üreticiler o yüzden
Hocam genel olarak teknoloji şans işi. Ben 1.5 ay önce fln 11 e aldım ve o zmn bu fiyata 1650 liler vardı. 9.. sınıfa gidiyorum ben. Bu beni 4 sene oyun sonrasi yazilim kodlama için götürsün diye aldım. Ki götürecek gibi
Hocam genel olarak teknoloji şans işi. Ben 1.5 ay önce fln 11 e aldım ve o zmn bu fiyata 1650 liler vardı. 9.. sınıfa gidiyorum ben. Bu beni 4 sene oyun sonrasi yazilim kodlama için götürsün diye aldım. Ki götürecek gibi
Forza Horizon 4 Benchmark
Ultra:78 (online 60-70 bazen 55)
Yüksek:100 civarı
Ekran kartı ve islemci kullanimi(ultra) %90-100 %60-70
Ekran kartı ve islemci kullanımı(yuksek) ikiside %60 civarı
Forzada ekran karti watt degeri 40-50 arası
Sıcaklık. Ekran karti max 77
İslemci: ara ara anlik 87
Valorant:
En ustteki ayarlar orta onun disinda dusuk.
160-120
CSGO
En yüsek:220-130 130 gordüm min ortalama catisma esnası 160 fln
ETS 2
En yüsek 90-100
Ets de kullanım değerleri
Ekran karti:%90-100 watt ise 70
İslemci %45-55
Forzada ara ara drop yiyorum bu galiba 8 gb ramden.?
Valorant ta bu kdr düşük fps almm normalmi?
Forzada neden bu kdr az watt kullaniyor?
8 gb ram alsam fps degerleri degisirmi?
Forzada drop gidermi?
Altinda tek fanli yavas donen bir fan kullaniyorum cok etkilemez sicakliğı maks 2 derece fln diye dusunuyorum. Degerlerim normalmi alali 1 ay oldu sorunlarla karsilasan cok insan goruyorum korkuyorum ister istemez. Diğer konumdan kopyaladim