ahlatliinsan
80+ Bronze
Yani valla ben kendi kartımla 84 dereceleri gördüm ama taş gibi de çalışıyor. Tabi siz işinizi riske atmayın, garantiye falan gönderin baksınlar.
Anormal hemde çok acilen bir şey yapmalısınEkran kartım 80 81 derecede çalışıyor rdr2de bu değerleri gördüm sizede fazla değilmi
Kasa:dark guardian mini
Ekran kartı:gtx 1660s evo dual
Yardımcı olursanız sevinirim (rdr2 ayarlarıylaysa high medium karışık)
Herhangi bir fan ayarı yap ak gerekirmi
Ne yapmam lazım?Anormal hemde çok acilen bir şey yapmalısın
Ekran kartında bi sıkıntı var galiba :*(Bende de Dark Guardian Mini kasa var. Galax rtx 2060 kullanıyorum. 82 83 dereceyi görüyordu kart. 72 73 dereceye indirmeyi başardım undervolt ile ama bu sıcaklıklar ne böyle halen anlayamadım. Bu kasa da biliyosun önü mesh ayrıca 3 tane de var yani. Hava akışı yönünden bir sorunu olmaması lazım aslında ama bilemiyorum. Sorun kasada mı ekran kartlarında mı acaba.
Valla hacı nasıl düzelir cidden sorun ekran kartında mı onu bilmiyorum ama yani şu elektronik konusunda hiç şansım yaver gitmiyor yahu.Ne yapmam lazım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartında bi sıkıntı var galiba :*(
Aynen benimde 8 senede bi sistem topladık şimdide sıcaklık ile uğraşıyoruzValla hacı nasıl düzelir cidden sorun ekran kartında mı onu bilmiyorum ama yani şu elektronik konusunda hiç şansım yaver gitmiyor yahu.