nimki inno3d 1660s 350 lerden inmiyor hiç aşağı ama yar felanmı bilemiyorum anlamama okonulardan malesef .shocam arkadaşımda da var 1660super 310 fps oynuyormuş oda allah rızası için bana yardım edin
hiç bir ayar yaptın mı bilgisayaranasılla valorantta ben 1660s ile 350 fpslerden aşağı düşmüyorum
silip yükledim ama direk denetim masasından kaldırdım yapmam gereken bir şey var mıdır başkaDriverları silip tekrar yükledin mi?
DDU ile silmen gerekiyor.hiç bir ayar yaptın mı bilgisayara
Mesaj otomatik birleştirildi:
silip yükledim ama direk denetim masasından kaldırdım yapmam gereken bir şey var mıdır başka
yok valal başkan benim sistemide buradaki arkadaşlar önerdi geldiği kullanmaya başladım driverları yükleyiphiç bir ayar yaptın mı bilgisayara
silip yükledim ama direk denetim masasından kaldırdım yapmam gereken bir şey var mıdır başka
bilgisayarı bugün formatladım zaten yinede gerek var mıdırDDU ile silmen gerekiyor.
Eğer formatladıysan silmene gerek yok. Sorun başka birşeyden kaynaklı sanırsam.bilgisayarı bugün formatladım zaten yinede gerek var mıdır
neyden kaynaklı olabilir yardımcı olursanız çok sevinirimEğer formatladıysan silmene gerek yok. Sorun başka birşeyden kaynaklı sanırsam.
Nvidia kartları hakkında pek fikrim yok maalesef. Başka arkadaşlar belki biliyordur problemi.neyden kaynaklı olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim
bilgisayarda ekran kartı driver'ı dışında yüklü olması gereken bir şey var mı
Hocam driver yüklediniz mihiç bir şey denemedim daha dün geldi zaten kargodan sadece valorant ve gta5 oynadım
Hocam driver yüklediniz mi
Muhtemelen bundan değil ama yine de hatırlatayım dedim
belki unutmuşsunuzdur