Yardım ekran kartım boşta 45- 55 derece arası gidip geliyor normal mi ?

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
arkadaşlar ekran kartım rtx 2060s oc versiyon. ilk aldığımda boşta 29 derecelerde geziyodu fakat 1 yıl olmadı bile şuan boşta 53 dereceyi görüyor normal mı ? nvidia denetim masasından performans seçeneklerini ayarlamıştım ondan mıdır ? yardım ederseniz sevinirim. (ekran kartını test etmem için program önerir misiniz ?)

Marka/Model ne?
Ama yine de 53 dereceler normal değil boşta.

arkadaşlar ekran kartım rtx 2060s oc versiyon. ilk aldığımda boşta 29 derecelerde geziyodu fakat 1 yıl olmadı bile şuan boşta 53 dereceyi görüyor normal mı ? nvidia denetim masasından performans seçeneklerini ayarlamıştım ondan mıdır ? yardım ederseniz sevinirim. (ekran kartını test etmem için program önerir misiniz ?)
Normal sıcaklıklar kasa yapısı ve sonuçta sıcaklıklar yüksek hemen hemen 1 senelik karta göre

Zero RPM özelliği var ise boşta fan çalıştırmadığı için değerler gayet normal.

Bı Furmark stress testi yap 10 dakika boyunca sonra sıcaklıkları söyle.

Marka/Model ne?
Ama yine de 53 dereceler normal değil boşta.
53 derece bu sıcak havalarda gayet normal. sıcaklıklar düşünce sistemler de daha serin çalışmaya başlayacaktır. benim boşta 40-45 derecelerde çalışan asus tuf evo 5600xt kartım sıcaklar başlayınca 50-55 derecelere çıktı. kışın yine düşecektir.

53 derece bu sıcak havalarda gayet normal. sıcaklıklar düşünce sistemler de daha serin çalışmaya başlayacaktır. benim boşta 40-45 derecelerde çalışan asus tuf evo 5600xt kartım sıcaklar başlayınca 50-55 derecelere çıktı. kışın yine düşecektir.
bilgilendirici konuşman için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görmemişim kusura bakma pcyi koyduğun yer kutu gibi klasik ev masalarımı çocukların odalarına koyulan
arkası tamamen açık geniş masa baya yıllardır evimizde duran masa ahşap. sorun olacagını dusunmuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,400
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri