Mesela hangi bir program. Malwarebytes ?Virüs olabilme ihtimali var. Cihazı güvenilir bir antivirüsle taratır mısınız?
virus felan varsa hemen windows indirip format atim.Virüs olabilme ihtimali var. Cihazı güvenilir bir antivirüsle taratır mısınız?
Hemen format atmayın. Önemli dosyalar ve gerekli ayarlar vakit kaybına yol açacaktır.Mesela hangi bir program. Malwarebytes ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
virus felan varsa hemen windows indirip format atim.
az önec yaptım bi kaç şey çıkarttı karantinaya aldım şuan güvenli gözüküyorHemen format atmayın. Önemli dosyalar ve gerekli ayarlar vakit kaybına yol açacaktır.
Malwarebytes iyi bir program. Onunla tarama yapabilirsiniz.
Siz tekrardan gözetim altında tutun ekran kartını. Daha sonra temiz kurulum yapmanızı öneririm. Tabii sistem diskinde önemli dosyalar varsa kurulum şart değil.az önec yaptım bi kaç şey çıkarttı karantinaya aldım şuan güvenli gözüküyor
önemli sayılacak bilgilerimi flash belleke atsam sıkınıtı çıkar mıSiz tekrardan gözetim altında tutun ekran kartını. Daha sonra temiz kurulum yapmanızı öneririm. Tabii sistem diskinde önemli dosyalar varsa kurulum şart değil.
Flash bellekte arıza yoksa herhangi bir sıkıntı çıkmayacaktır.önemli sayılacak bilgilerimi flash belleke atsam sıkınıtı çıkar mı
Kurulumu USB üzerinden yapmanızı öneririm.ben işimi garantiye alıp formata başvuruyim. yarın tekrar bakarım sıkınıtı var mı diye size tekrar danışabilirim.
hocam aklıma takıldıda mining felan olsa hep mi %100 olur yoksa nu şekilde dalgalanma olur muKurulumu USB üzerinden yapmanızı öneririm.
sıcaklık 35 derece şuanhocam aklıma takıldıda mining felan olsa hep mi %100 olur yoksa nu şekilde dalgalanma olur mu